ÚTIKRITIKA.HU / Antalya


Adalya Elite*****

Lényeg | Hol? | Strand | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás


Lényeg:

Összességében igazán príma hotel. A tisztaság teljesen rendben van. A szobák tágasak, szépek, nyugi van, jókat lehet aludni. Az ellátás nem a fő erősségük. Többnyire azért ezt is dicsérik.
Családbarát hotel. Biztosan jó választás lehet kisgyermekes családoknak. Ugyanakkor csendes, pihenős nyaralásra vágyóknak talán zavaró lehet a sok gyerekzsivaj és a piálós vendégek hangoskodása.
Az árfekvés korrekt arányban van azzal, amit nyújtani tudnak nekünk.

Hol?

A környéken gyalogtávolságra nincs semmi olyan érdekes, amiért érdemes - mondjuk esténként - a hotelből kisétálni.
Antalyába busszal szoktak menni.

Strand:

Nagyon szép a strand, és főleg a tengervíz.

Milyen?

Nagy, méltóságteljes, gondozott hotel. Szép a kinézete. Jó, hogy van több medence.
A csúszdákat 11 éven felüliek használhatják. A fiatalabbaknak maradnak a bébi csúszdák. Amúgy a hotel éppen a 10 év alatti gyerekeknek kínál sok-sok élményt.
Ebben a hotelben is nagy többségben vannak az oroszok. Sokan közülük nem rokonszenvesek. Már kora délelőtt elkezdenek piálni, és szorgalmasan kihasználják a korlátlan italfogyasztás gyönyörét.

Szobák:

A szobák tisztasága rendben van. Kényelmes a tágas zuhanyozó. A szobák hangszigetelése közepes.
A tengerre néző szobákból a panoráma valóban plusz élmény. A nem a tengerre néző szobákból a kilátás élménytelen.
A mini bár tartalmas szerény.

Szolgáltatások:

A személyzet előzékeny, barátságos. A pincérek között van néhány szórakozott figura.
Ingyenes a wifi.

Ellátás:

Nagy a választék. A reggelinél több friss étek is. Az étkeztetésnek van némi kantinos légköre. Vacsorára mindig van friss hal.
Az orosz (és kisebb számban az iráni vendégek) a svédasztalos étkezéseknél pazarlóan rakják meg a tányérokat étellel, aminek a zömét aztán meg sem eszik. A személyzet és a civilizáltabb országokból jövők ezen rendre megrökönyödnek.

2017. június 

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye (2017. június): 

"Semmi negatívumot nem tudnék felsorolni, jó színvonalú hotel. Ajánlott annak, akit nem zavar a mesterséges üdülőtelep jelleg, amit Lara nyújt. A hotel tavaly nyílt, a partja pedig Lara Beach-nél megszokottan jó minőségű. A kertje/parkja igen sűrűn beépített, rengeteg gyerek animációs és szórakoztató építmény van rajta. Olyan mintha vidámparkban sétálna az ember. A szobákon látszott, hogy kopottságnak semmi jele, az előtérben/közös terekben törökösen sok a márvány. Olyan, mint a Spice kicsiben. A színek igen vegyesek voltak, úgy gondolom, nem találták meg a harmóniát, de ez részletkérdés. A standard és a családi szoba is tágas volt, a hozzájuk tartozó fürdőszoba szintén. A standard szoba akár négy főre is kényelmes. Összességében a Delphin BE Grand vagy a Wind of Lara, Trendy Lara mellett az egyen 5*-os hotelekhez sorolnám, ahol a part, a kiváló transzferidő eleve eladja magát, az épületek és a bútorzat újak."

A hotelre vonatkozó Vista ajánlat itt látható. A hotelről további esetleges információk és foglalás dolgában érdemes Ádámmal felvenni a kapcsolatot: adam.szlifka@vista.hu  

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon