ÚTIKRITIKA.HU / Hammamet


hirdetes


útikritikák


LTI Les Orangers Gardens 5cs. - vélemények

Tunézia - Hammamet - LTI Les Orangers Gardens*****

Lényeg:

Drága, csodaszép, alig egy éves hotel. Nincs zajos animációs program, nyugodtan lehet pihenni. Kisgyermekes családoknak nem igazán való.


Hol?

Van a közelben mozgalmasság, de a boltok színvonala nem passzol a hotelhez.

Strand:

Csodálatos a strand. Szuper, hogy bármikor szabad napozóágyat találunk (a medencénél is). A tenger tökéletes, néha vannak csak hullámok.

Milyen?

Egy 3 csillagos hotelből varázsoltak luxushotelt. Mint ilyen, 2018-ban nyílt meg. A hotel kapacitását bővítik, 2019-06-27bővítése 2019-ben is

Ha e hotel vendége néha mégis mozgalmasságra, animációs programokra vágyik, akkor átmehet a szomszédos testvérhotelbe (Lti Orangers Beach).

Szobák:


Foglalható standard, családi, bungaló és premium szoba is. Megéri bungalót foglalni, mert nem csak külön kis tért kapnak, hanem saját kis medencét, illetve az emeletes bungalóval két erkély is jár remek kilátással, ráadásul személyre szabott menüt is állítanak össze azoknak az utazóknak, akik oda foglalnak helyet

Szolgáltatások:

A személyzet angolul gyengén tud.

A masszázsra fenntartott rész gyönyörűen ki van építve, emellett napi 30 perc masszázs ingyenes a vendégeknek.


Ellátás:

A minibárt naponta tölti, este pedig, ha valaki megéhezne, az élvezheti a tapasok bő kínálatát, amit kizárólag éjszaka szolgálnak fel. Az á’la carte éttermek használata benne van az árban, csupán előzetes foglalás szükséges hozzájuk.

2019. július 27.


« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon