ÚTIKRITIKA.HU / Hammamet


hirdetes


útikritikák


RIU Palace Oceana Hammamet*****

Hol? | Tengerpart | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Hol?

A Hammamet-i turista övezet, a Yasmine központjához közel eső, közvetlen tengerparti szálloda. Az óváros kb. 5-6 km-re van a szállodától. Azonban a szálloda közelében van egy szupermarket, a Carrefour, kiváló vásárlási lehetőséget ad, alkoholos italokat azonban nem árusítanak.

Tengerpart

Szép, rendezett, tisztán tartott tengerpartja van a szállodának. A napozóágyakat estére összeszedik, azonban reggel, mire az első fürdőzők leérnek a partra, már újra kirakják az ágyakat.

Milyen?

Nagyon jó minőségű 5 csillagos hotel, amely a kategóriájának teljesen megfelelő. Az ott járt utasok döntő többsége másoknak is jó szívvel ajánlaná a szállodát. Fontos, hogy a szállodába csak a 16. életévét betöltött vendégek fogadnak.

  • A szálloda egy részét, elsősorban a legfelső emeleti lakosztályokat, és szobákat felújították.
  • A hotel kertje nagy kiterjedésű, gondozott, sok a pálmafa. Noha nem sok árnyékot adó növényzet van, mindig van elegendő napernyő elhelyezve.
  • A medence szintén tisztán tartott, sokan kiemelték, hogy nagy előny az egybefüggő vízterület, így ha apály van a tengeren, itt kellemeset lehet úszni.

Szobák

A felújított szobák modern arculatot kaptak. A nem felújított részben kissé régiesek a bútorok, azonban a tisztasággal minden rendben van ezekben a szobákban is.

Szolgáltatások

A szállodai animáció nem zajos, így akinek medencére néző szobája van, az is zavartalanul tud pihenni.

Ellátás

A kínálat rendkívül változatos, nagyon sokan dicsérik a bőséges választékot. Különböző nemzetek konyháinak jellegzetességei is megtalálhatók itt. Valamint kiemelten figyelnek arra is, hogy a vegetáriánus étrendet követők is találjanak kedvükre valót. Az étterem mindig szép, és tisztán tartott, a pincérek nagyon kedvesek, mosolygósak.


FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon