ÚTIKRITIKA.HU / Hammamet


hirdetes


útikritikák


El Mouradi Beach 4cs. - vélemény

Tunézia – Hammamet – El Mouradi Hammamet****

Lényeg:

Kellemes, rendezett hotel, de felújításra szoruló az állapota. A szobák elfogadható állapotban vannak, de nem felújítottak. A szobák tisztasága nem megfelelő. Inkább 3 csillagos a színvonal.

Nem kockázatmentes ennek a hotelnek a választása.

Hol?


Strand:

,, Ronda a strand, feketés-barnás durva homokkal/földdel volt felszórva közvetlenül a víz mellett végig a parton, ami elég taszítóvá tette az egész strandolást. Szemetesnek nem mondanám, mert nem volt az, de hívogató sem, nem is maradtunk ott túl sokáig. „

Milyen?

Jobb időket megélt hotel. A bútorzat régimódi. Jól néz ki a medence és a környéke.

Szobák:

A fürdőszobák takarítása nem kellően alapos. Az ágynemű, a törölköző foltos.

,,Az erkély nem az előnytelen külsejű szomszéd udvarra nézett (oldalról tengerre néző szobát kaptunk), ellepték reggelente a galambok, ami nyilván piszokkal és hangoskodással járt, miközben éppen a virágágyást túrták fel. A légkondit nem lehetett állítani, így azt nem is tudtuk használni, pedig szükség lett volna rá. A wifi értékelhetetlen volt az emeleteken, csupán a bárban és előtérben működött megfelelően (de ott is figyelni kellett, hogy hol állunk éppen).”

Szolgáltatások:

Az animátorok nagyon közvetlenek, minden este tájékoztatást adnak az aktuális programokról, azokhoz kedvet csinálva.

Ellátás:

,,Az étterem kellemes volt, választékos ételek közül lehetett választani, nem szolgálták fel minden nap ugyanazt a kínálatot.”


Hangulatos a bár.

2019. július 27.


----------------------------------------------------------

2017-es értékelés:

Tunézia – Hammamet – Hotel El Mouradi Beach****

Lényeg:
Helyi viszonylatban, ebben a kategóriában átlagos. Európai szemüvegen keresztül inkább 3 csillagos a színvonal, igaz ennek megfelelő az árfekvés is.
A hotelben a tisztaság állapota nem teljesen megnyugtató. A szobák nincsenek felújított állapotban. Az ellátás elfogadható, közepes, kicsi választék.
Vannak teljesen elégedett visszajelzések is, szóval sok függ a vendég finnyáságának a mértékétől. Ha a negatívumokat lezseren vesszük és a pozitívumoknak tudunk felszabadultan örülni, akkor akár meg is felelhet nekünk a hotel.
Tudni érdemes, hogy a tunéziai hotelipar nincs az egyiptomi és főleg a török szinten. Törökországban ez a hotel 2 csillagos lenne, Egyiptomban 3 csillagos. Ha a tenger, a napsugár, a meleg az igazán fontos számunkra, akkor ezt Tunézia és ez a hotel tutira tudja nyújtani.
Hol?
Szép a tengeri kilátás. Közbiztonsági probléma nincs. A hotelvendégek nyugodtan, minden aggodalom nélkül sétálgatnak a strandon.
Strand:
Saját strandja van. Egész jó és gondozott (alga, moszat nincs, szemét kevés). Szép és tiszta a tengervíz. Érdemes vinni otthonról strandtörölközőt, igaz a hoteltől is lehet kölcsönözni. A vízben lehet nyugodtan úszni, mert nincs zavaró tényező.
Milyen?
Nem nagy területű a hotel. A hotel nincs felújított állapotban, de azért működőképes szerény szinten. Jól néznek ki a medencék.
A vendégkörben sok a francia és az olasz, és nagyon sok a tunéziai és algériai család. Német utazásszervezők feltehetően mellőzik a hotelt.
Szobák:
A szobák régimódiak.
A takarítás nem kellően alapos (pl. a padlószőnyeget módszeresebben kellene pórszívózni). Ha a szoba tisztaságával nem vagyunk megelégedve, akkor a recepciónál kell panaszkodni. Nagyon nem szabadkoznak, de többnyire legalább történik valami intézkedés. A törölközők cseréje dolgában is kell néha méltatlankodni.
Szolgáltatások:
A személyzet udvarias (a recepciósok és az épületen belüli bárban dolgozók kevésbé).
A szobákban nem működik a wifi. Este (9 és 11 között) vannak néha egész jó szórakoztató show programok.
Az animátorok vidám figurák.
Ellátás:
A salátaválaszték nagy, húsból sokféle van (persze disznó nincs), és van egyféle hal.
Ha 8 után megyünk vacsorázni, akkor már a választék megcsappan.
Az étteremben nincs légkondicionálás.
2017. szeptember 4.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon