ÚTIKRITIKA.HU / Monastir


hirdetes


útikritikák


Skanes Serail****

Hol? | Tengerpart | Milyen | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Hol?

A Monastir-i repülőtérhez legközelebb található szállodák egyike. A transzferidő így kb. 5-10 perc. Monastir látnivalói a szállodától távolabb esnek, taxival kb. 20 perc bejutni a városba. A szálloda környékén nincs vásárlási lehetőség, így vagy be kell utazni az óvárosi részbe, vagy pedig Sousse irányába, a repülőtér másik oldalán a Miami Shopping Centerben lehet néhány szuvenírt beszerezni. A szálloda a Monastirt Soussal összekötő főút mellett helyezkedik el, így nagy forgalommal számolni kell. Gyalogosforgalomnak nincs járda kialakítva, így sétálni kevésbé lehet a környéken.

Tengerpart

A szállodának közvetlen tengerpartja van, amelyet szépen rendben tartanak, és reggelente frissen felgereblyézik a homokot. Sok napágy és napernyő biztosított.

Milyen?

A szállodában járt utasok mintegy kétharmada ajánlaná másoknak is a hotelt. A személyzet barátságossága, kedvessége kompenzálja a szálloda hiányosságait.

Szobák

A berendezés kissé régies, azonban sokan dicsérik a szobák nagyságát. Azonban a nagy többség negatívan nyilatkozik a tisztaságról. Alapvetően tisztának mondható a szálloda, és a szobák is. Azonban azt többen kiemelték, hogy az ott tartózkodás alatt nem mindennapos rendszerességgel végzik a takarítást.

Szolgáltatások

Az animációval elégedettek a vendégek, azonban nagyon korán kezdődik, és hangos, így azoknak zavaró lehet, akik medencére néző szobát kapnak, és nem szeretik a hangos zenét.

Ellátás

  • Az ételek kínálata változatos, azonban negatívumként jelenik meg, hogy néhány esetben hidegen tálalják azokat.
  • A tunéziai képhez hozzátartozóan itt is mászkál néhány macska a teraszon, kifejezetten akkor, mikor az étkezések nagy része zajlik.
  • Amikor egyszerre többen is mennek étkezni, akkor a pincérek nem igazán tudják uralni a helyzetet, és az asztalok lerámolása nagyon lassú, vagy sok esetben egy- egy asztal ki is marad.


FOTÓK

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon