ÚTIKRITIKA.HU / Monastir


hirdetes


útikritikák


One Resort Aqua Park&Spa 4cs. - vélemények

Tunézia - Monastír – One Resort Aqua Park&Spa****

Lényeg:

Tunzéiai viszonylatban a 4 csillagos kategóriában jó hotelnek számít. Jó az ellátás, jók a szolgáltatások. A szobák jól felszereltek, de nincsenek frissen felújított állapotban.

Fő adukártyája a szuper Aqua Parkja! . Valamint jó választás lehet azoknak, akik számára tunéziai nyaralás 3 lényege a fontos: all inclusive, tengerpart, napozás miatt utaznak Tunéziába. Rengeteg csúszda, (élmény)medence és vízi játék várja a kicsiket és a nagyokat.

Hol?

Közel a repülőtér, de ebből nem adódik zajprobléma.

Strand:

Két perc sétatávolságra van a part, ami rendezett és alapvetően tiszta, mint az amúgy jellemző a monastiri szállodák előtti strandokra. A tengervíz tiszta.

Milyen?

Szépen néz ki a szálloda. Két nagy medencéjük van.

Az orosz vendégek közt van néhány tahó alak.

Szobák:

Az épületben foglalható szobák mellett a vendégek bungalót is választhatnak, amennyiben kicsit közelebb szeretnének kerülni a tengerhez. A szobák és a bungalók között is van dohányzó és nem dohányzó.

Az ágyak nem teljesen kényelmesek.

A szobák takarításának szervezettsége és alapossága nem tökéletes, de nem vészes.

Szolgáltatások:

A személyzet barátságos, segítőkész.


Ellátás:

A későn kelőknek mindenképpen érdemes ajánlani a hotelt, 13 óráig szolgálnak fel reggelit, de egyébként is igyekeznek folyamatosan figyelni az ételfelszolgálással, céljuk, hogy minél kevesebb idő teljen el két főétkezés között. Az a’la carte éttermek tunéziai, brazil és mediterrán ételekkel várják vendégeiket. Gyerekeknek van külön fenntartott étterem, ahol ebédelni és vacsorázni is tudnak. Mind az a’la carte, mind a gyerekétterem foglaláshoz van kötve, de csak a brazil étterem kerül plusz költségbe.

2019. július 26.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon