ÚTIKRITIKA.HU / Benoa


hirdetes


útikritikák


Nikko Bali Benoa Beach 4cs. - vélemények

Bali - Benoa - Hotel Nikko Bali Benoa Beach****
Lényeg:
Ezt a hotelt nem ajánljuk a kifejezetten nyugalomra vágyó utazóknak. A medence bárjából egész nap harsog a zene, a tengerparton pedig, a motoros vízi sportok eszközeinek zaját (és a dízelszagot) kell elviselni. Aktív nyaralásra vágyóknak viszont jó választás lehet.
A szobák tágasak, tiszták. Bali viszonylatában 4 csillagosnak megfelel, 5 csillagosnak nem. Az ár-érték arány viszont jónak mondható.
Hol?
A környék egyáltalán nem hitelesen helyi, nagyon turistás, éjjel-nappali szupermarketekkel, Starbucks-szal. Persze sokan így érzik magukat otthonosan. Benoára mondják, hogy ez az ausztrálok Mallorcája.
Strand:
Van egy biztonságos, kijelölt fürdőzóna, ahol azonban apálykor csak a csípőmagasságig ér a víz, dagálykor viszont túl sok az úszkáló vagy kivetődő műanyag hulladék. A parton a hulladékok (műanyag ez-az és növényi hulladékok) nincsenek mindig és mindenhol kellően eltakarítva. Amúgy meg, nem egy romantikus, nyugis strand, és ne reméljünk kristálytisztán átlátszó vizet. Aki imádja a vízi sportokat, az itt jól jár.
Milyen?
A hotelben a tisztaság rendben van. Szép a trópusi kert. A medence látványos, jórészt nem mély a víz. Az jó, hogy közel van a tengerhez. (Este nyolc után tilos a medencében fürdeni, pedig, a csendben éppenséggel kellemes lenne.)
A főszezonokon kívül (pl. nyáron) nagyobb a nyugalom.
Szobák:
A szobák jól néznek ki. A fürdőszobákban jók, zuhanyozó is van, meg sarokkád. A lámpáknak központi kapcsolója van, nem igazán praktikus megoldással.
A takarítás nem mindig kellően alapos.
Szolgáltatások:
A személyzet kedves, de nem mindenki tud angolul.
A wifi gyengén megy.
Ellátás:
A büféreggeli elég jó, sokféle ennivaló (ázsiai étkek is).
A hotelben eléggé magas az árszint. Néhány száz méterrel odébb szuper helyi konyhás vendéglők vannak igazán olcsó árakkal.
2018. december 7.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Balira Repülőjegyek Balira
Olcsó repülőjegyek Balira a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes