hirdetes


útikritikák


The Bene Kuta Hotel****

Lényeg | Hol? | Strand | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

Helyi viszonylatban korrekten megfelel a 4 csillagos kategóriának. Nagyon tiszta hotel. A szobák kicsik, de jól felszereltek (klímával is). Jónak mondható az ár-érték arány.

Hol?

Központi az elhelyezkedése, mégis nyugalmas a környéke. Szerencsére egy kicsi mellékutcában van. Ez azért nagy szó, mert amúgy Kuta éppenséggel arról híres, hogy nagy a nyüzsgés, ami sok zajjal (zene, mopedek, hangoskodó ausztrálok stb.)
A hotel közelében található sok bolt és étkezőhely (olcsó warungok, ahogy ők nevezik a hagyományos kifőzdéket), no meg masszázsszalonok. 10 perc gyalogtávolságra rengeteg bár kínálkozik a főutcán. Praktikus a közeli kis szupermarket. 5 perc gyalogtávolságra van egy nagy üzletközpont. A hotel kis utcája éjszaka alig van kivilágítva.

Kuta nem egy romantikus turistatelepülés, inkább Bali buli központja. A hotel valóságos kis oázis ebben a közegben.

Strand:

5 percre van egy elég szép homokos strand. Kár, hogy sokan szemetelnek. Gyakran akadályozza a fürdést a hullámzás. A szimpla tengeri fürdőzésre még a hullámoknál is nagyobb problémát jelent a sok szörfös, köztük rengeteg ügyetlen kezdő. A szörfösök paradicsoma a Kuta-i strand. A naplementében viszont tényleg lehet gyönyörködni.
Az árapály probléma a sziget több más részén nagyobb.

Milyen?

Modern és szépen kialakított, nagy hotel. Mindenhol ügyelnek a tisztaságra. Kellemes és tiszta a hosszú medence, bár a vize kissé homályos. Naponta adnak friss strandtörölközőt a medencénél.

A medence tájékán este 10-ig nyomatja egy dj a zenebonát.

A szálloda nyugalmát ronthatja, hogy néha, egyes ausztrál hotelvendégek már délután felöntenek a garatra, minek következtében emelkedik a hangerejük.

Szobák:

A szobákban van hűtőszekrény és széf is. Nagyon kényelmesek az ágyak.
A földszinti szobák egy részének az a hátránya, hogy a jövő-menők valamennyire zavarhatják a vendég privátszféráját. (A balokon többségére is nagy a belátás.)

Szolgáltatások:

A személyzet barátságos, segítőkész, figyelmes.
Jól működik a wifi a medencénél és az étteremben, a szobákban néha akadozik.

Ellátás:

A büféreggeli választéka széles.

2017. március 22.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Balira Repülőjegyek Balira
Olcsó repülőjegyek Balira a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes