ÚTIKRITIKA.HU / Agadir - szervezett programok


hirdetes

útikritikák


Agadir - szervezett programok

Megbízható szervező| Agadír városnézés| Egynapos Marrákes-i kirándulás| Kirándulás Taorudant városba| Kirándulás Essaouira-ba| Kombinált Essaouira&Marrákes kirándulás| Legzira|Paradise Valley-túra|Egynapos sivatagi kirándulás| Tafraute|Tevegelés|Lovagolás|Hajós kirándulás|Quad motorozás|Buggy motorozás|Jet ski|Masszázs és hamam|Éjszakai berber műsor|VisszajelzésekFotóegyveleg

Felelősséget nem tudunk vállalni az alábbi helyi utazásszervező által közötlt információkért. Nem állunk velük üzleti kapcsolatban.

Az alábbi szöveg tartalom magyar nyelven a honlapot üzemeltető cég szellemi tulajdona. Text content in Hungarian seen below protected under copyright.

Megbízható szervező

Az Admire Morocco Tours egy engedélyezett, a hotelövezetben irodával rendelkező, komoly, de nem drága árakkal ténykedő utazásszervező cég. Pontosak, lelkiismeretesek. Sok magyar ügyfelük is van, de egyelőre nem rendelkeznek magyar nyelvő idegenvezetővel. (Nincs is ilyen a városban.) Angolul, franciául, németül vezetnek egyéni és csoportos programokat.

A szervezett progamok előnye: gazdag háttérinformációk helyi embertől, biztonságosság, tartalmasabb időkihasználás. Bérautóval kockázatos igazodni az ottani közlekedési kulturálatlansághoz, a menetrend szerint közlekedő távolsági buszok használata inkább a hátizsákos turistáknak való. Plusz élmény értéket jelent, hogy az idegenvezető mesél akár magáról és a családjáról is, kérdezősködhetünk a marokkói hétköznapi életről. A világhálón a visszajelzésekben csak dicsérik ezt a programszervező céget.   

Címük: Palais Andalous, Rue La Plage, Agadir 8000, Marokkó  - Figyelem! A pici iroda a Palais Andalous nagy bolton belül van. Bármelyik boltos, árus megmutatja hozzájuk az utat! Gyakran előfordul, hogy az iroda keresése közben megállítanak bennünket és elhitetik velünk, hogy ők az irodának dolgoznak. Ne hagyjuk magunkat becsapni, ragazskodjunk ahhoz, hogy eljussunk az irodába, magába. 

Kapcsolattartó neve: Achraf, mobilja: +212 6 37 32 58 43 - WhatsApp: +212 6 37 32 58 43  (Viber ugyanezen számon) - E-mail: Admiremoroccompany@gmail.com

A honlapunk által közölt árak azonosak a nevezett cég helyi publikált áraival. Kapcsolatfelvételnél kéretik hivatkozni a honlapunkra. Nem nagy kérés. Ugyancsak kérünk kommenteket a kirándulások tartalmasságáról, szervezettségéről, a látottakról.  

Nem kell semmit itthonról előre lefoglalni. Szinte minden hotel közel van ehhez az irodához. Be lehet menni és személyesen tájékozódni, mehet a tanakodás. Lehet telefonálni is nekik, vagy akár írni.

Az utcákon lépten-nyomon leszólítják a külföldit engedély nélkül tevékenykedő figurák, akik ilyesmi programokat kínálgatnak. Mindenki szíve joga, hogy vállalja-e az ilyen ajánlkozások rizikóit.  

Agadír városnézés - 100 DAM, azaz dirham (10 euró/fő)

3 órás program, ami kezdődhet bérmikor 10 és 16 óra között

Az idegenvezető jön a résztvevőért a hotelhez

Mi van benne?

Hotel transzfer oda és vissza - Légkondicionált jármű - Helyi idegenvezető (angol vagy német nyelven) - Wifi kapcsolat

Mit nézünk meg?

Agadir régi erődítménye (Agadir Oufla) - Helyi piac (Souk El Had) - argan olaj készítő üzem

Egynapos Marrákes-i kirándulás - 350 DAM (35 euró/fő) - gyerek 170 DAM (17 euró)

Marrákes 247 kilométerre van Agadirtól, északkeleti irányba. Jellemző menetidő egy irányban: 2 óra 30 perc, megállásokkal együtt 3 óra

Indulás reggel 7-kor, visszatérés este nyolckor.

Hotelből, vissza a hotelbe transzfer - légkondis jármű - helyi idegenvezető Marrákesben - wifi

Fő látványok: Dzsama el Fna tér - Saad-i sírok - Koutoubia mecset - Bahia palota. Szabad időt is kapunk.

Autópályán vezet az út Agadírból Marrákesbe. 3 órás az út fotózásra és vécézésre való megállásokkal. Marrákesben kezdünk a bámulatos mozaikokos falokkal és mesés hangulatú Bahia palotával. Aztán sétálunk a néhai Zsidó negyedben, ahol karakteresen más az építészeti stílus. Majd következnek 16. századi, ékesen diszített sírok, valamint egy híres Korán-iskola (medresz a maga arab-andalúz kevert építészeti jegyeivel. Meggnézzük a híres Koutoubia mecset kertjeit, és Marrákes fő látványosságát, a mozgalmas, lenyűgöző Dzsama El Fna teret.  

A nevezetességek megtekintését követően szabad időt kapunk,amit leginkább a helyi piac, a souk meglátogatásával tölthetjük el. Vásárolhatunk, nézelődhetünk, hiszen a gigantikus a választék kézműves tárgyakból, dekorációkból, ruhákból.

Kirándulás Taroudant városba - 400 DAM (40 euró/fő)

Az Agadirtól 80 kilométerre fekvő város, amit becéznek ,,Kis Marrákesnek" is, ami nem igazán stimmel, mivel Taroudant konzervatívabban őrzi a hagyományokat, nem annyira világias, mint Marrákes, azaz más a karaktere, sok tekintetben hitelesebben marokkói. 

Tartalmaz: hotelből&hotelbe vissza transzfer, légkondis jármű, szamáron lovagolás az oázisban - helyi idegenvezető - evés&innivaló - wifi

Indulás 8.30-kor, visszaérkezés: 17-kor

Mit látunk? A 3 ezer pálmafa oázisa, Tiout régi erődítménye, Ali baba és a 40 rabló ,,városa", fán legelő kecskék 

Taroudant városa felé vezető sima úton gyors megállás hogy lássunk argan fára mászó kecskéket (szuper fotótéma). Látunk egy aranyos berber falut az Atlasz-hegység ölelésében. A fő programot jelentő, kb. 80 ezres Taroudant a 16. században a Saad birodalom fővárosa volt. Rövid látogatást teszünk a város kicsi, hagyományos piacán (souk), majd egy erődítmény faláról csodáljuk a környező vidék szépségét. Utána elautózunk egy oázishoz, majd Tiout település erődíytményéhez (Kasbah). Ott ebédelünk. Evés után pálmafák között szamáros lovagolunk, majd sétálunk egy olyan környéken, ahol az ötvenes évek közepén az Ali baba és a 40 rabló francia filmet forgatták (vígjátékot csináltak a meséből).  

Kirándulás Essaouira-ba - 300 DAM (30 euró/fő)

Az óceánparti Essaouira (eszáuirá), portugál gyarmati örökségű város, Agadirtól országuton 173 kilométeres távolságra. Óvárosa, azaz a medinája az UNESCO kulturális világörökség része!!!  Ez a város azért is teljesen más, mint Agadir, mert az 1960-as földrengés itt nem pusztított. Így rengeteg az eredeti műemlék. Egy különleges hangulatú, marokkói viszonylatban bohém, művészekkel teli város. 

Reggel fél nyolcas indulás, d.u. hatkor visszaérkezés - hotel transzferek - légkondis jármű - helyi idegenvezető - wifi (evés-ivást nem tartalmaz)

A színpompás, hangulatos Essaouirában izgalmas a marokkói és a koloniális portugál építészet, hagyományok együttléte és keveredése.  Megnézzük a nagy mecsetet, a fotogén teraszokat. Essaouirában egy helyi idegenvezető kalauzol minketz óvároson, a medinán belüli  sikátoros bazárban (souk). A Kasbah és a Scala erődfalai mentén kézműves-ékszeres negyedet fedezünk fel. Elképesztő mennyiségű bolt (fából készült dísztrágyak, ruhák, szőnyegek stb. Kimegyünk a látványos kikötőbe. A városi programot követően szabad időt kapunk, amikor étkezhetünk, vásárolhatunk és önállóan sétálgathatunk. Jó a közbiztonság, de azért a zsebtolvajok miatt nem szabad értékeinket villogni.  

Odafelé az országúti autózások kitérőjeként megállunk argan fán friss magvakat legelő kecskéket (vicces látvány), van kávézós szünet egy berber faluban, és a kimaradhatatlan argan olaj üzem látogatás. 

Visszafelé úton szép tengerparti öblöket nézünk meg, a végén egy vad természeti strandon naplementében gyönyörködünk.   

Kombinált Essaouira&Marrákes 2 napos kirándulás - 800 DAM (80 euró/fő)

Első nap reggel fél nyolckor indulunk és másnap este 8-kor érünk vissza a hotelbe. A csomagban benne van a két hotel transzfer, Marrakeshben a helyi idegenvezető, 3 vagy 4 csillagos Marrákes-i szálloda, a második napon a reggeli, légkondis busz, wifi. Nincs benne az említett reggelin kívüli étkezés és innivalók, és a nevezetességek belépődíjai.

A két város fenti programjai zömében mind benne vannak ebbe is. Először Essaouira jön a fő nevezetességekkel, és onnan délután 4 órakor van az indulás Marrákesbe. Tisztázzuk az utazásszervezővel, hogy akkor 3 vagy 4 csillagos a hotel, mert a honlapjuk alapján ez nem világos. Este Marrákesben magunk szervezzük az időtöltésünket. A honlapunk elég sok információt ad ahhoz, hog  este komfortosan érezzük magunkat csoportos keret nélkül. A második nap a helyi idegenvezetővel 3 órás sétát teszünk az óvárosban, azaz a Medinában. Aztán jön a bahia palota, átsátálunk a néhai zsidó negyeden, és megnézzük a Saad dinaszta ékes sírköveit. Aztán Moutoubia mecset és végül a híres központi tér. A sétát követően magunk, egyedileg is kószálhatunk a bazárban (souk), vásárolgathatunk, ebédelhetünk. Ebéd után vissza kell indulni Agadirba, mert azért nem pici távolság.       

Legzira - 450 DAM (45 euró/fő)

Agadirnál a tengerpart, a strand nem csúnya, de bizonyosan nem lenyűgöző, nem érezzük egzotikusnak, romantikusnak. Ezért érdemes elmenni erre a kirándulásra, ugyanis ez a Legzira az észak-afrikai ország egyik legszebb, legbámulatosabb strandja. Agadirtól délre található, 150 kilométer távolságban.  

Paradise Valley-túra - 250 MAD (25 euró/fő) - gyerek 120 MAD (12 euró)

Ez egy félnapos program, reggel fél kilenctől délután fél kettőig. Van a programban egy félórás igazi túrázás. Elképesztően szép, zöld  völgybéli tájakat láthatunk. A természetes medencékben, tavakban fürödhetünk.  (Fürdőruhát mindenképpen kell vinni.) A sziklákról a vízbe ugrás nem veszélyes. Még gyerekek is szoktak beugrani. Remek móka.

,, A Paradise Valley volt marokkói utazásom fénypontja. Elképesztőn szép hely, és baromi nagy élmény ilyen természeti környezetben fürödni és vízbe ugrálni" (K. Andris, 2017. november) 


Paradise Valley & Timalin Dunes:

Mi ezt a két helyet egy nap alatt, egy fakultatív program keretin belül néztük meg. A túrát az Admire Morocco oldalán foglaltuk fejenként 60€-ért. Az egész napi program nagyon király volt és a sofőreink is hatalmas arcok voltak. Az egyikőjük (Hassan) tudott egy pár szót magyarul, így tanítottunk neki(k) még párat, illetve nyomtunk nekik egy kis magyar zenét az autóban. Na de nézzük is a napi programot részletesen.

Reggel a sofőrök már vártak minket a szálloda előtt a megbeszélt időpontban és el is indultunk a Paradise Valley felé. Útközben tettünk egy rövid kitérőt, hogy megnézzünk egy argán olaj manufaktúrát. Itt elmesélték a helyiek, hogy hogyan készül ez a csoda olaj, illetve kipróbálhattunk különféle, argán olaj hozzáadásával készült kozmetikumot és megkóstolhattunk helyi mézeket és lekvárokat is. Nagyjából egy óra alatt értünk a Paradise Valley bejáratához, ahonnan gyalog folytattuk utunkat lefelé a völgybe. Egy kisebb sétát követően megérkeztünk a természetes medencékhez ahol naná, hogy átöltöztünk fürdőruhára és belevetettük magunkat a vízbe. A túra során kimelegedtünk, ráadásul iszonyatosan meleg is volt aznap, így nagyon jól esett a fürdés a hideg vízben.

Miután kipancsoltuk magunkat, elindultunk megenni az ebédet ami benne volt az árban. Ezt pedig a lehető legjobb módon oldották meg a szervezők, ugyanis egy magánházhoz mentünk ebédelni. Elsőre kicsit furcsa volt és nem értettük hova megyünk, de egyáltalán nem bántuk meg. A menü autentikus citromos csirkés taigine volt házi arab kenyérrel, a desszert pedig marokkói banán és természetesen mindezt menta teával kísértük. Mellékesen megjegyzem, hogy az egész nyaralás alatt itt ettük a legjobb taigine-t.

(2019) forrás

Egynapos sivatagi kirándulás - 400 dirham felnötteknek, 200 dirham gyerekeknek

(Agadir Day Trip to Mini Desert)

Reggel fél kilenckor indulás, visszatérés délután hatkor.

Hotelből transzfer, oda visszavitel - légkondi jármű . helyi idegenvezető - étel/innivaló - wifi kapcsolat

Mi van benne? Kis szaharai rally - a Youssef Ben Tachfine gát víztározója - egy halászfalu meglátogatása - ebéd berberek otthonában

A kirándulás folyamán láthatunk életképeset a marokkói vidék mindennapjairól. Ez főleg azért értékes élmény, mert Agadír nem igazán tekinthető jellegzetes marokkói helynek. Egy dombtetőről panorámát csodálhatunk, majd egy kis szaharai sivatagi terep dűnéihez jutunk el. A végtelenség látványát nem nyújtó, de így is csodás homokdűnéken szabad időt kapunk, fotózásokhoz, vidámkodásáokhoz vagy éppen átszellemüléshez. 

Egy helyi berber (egy beduin népcsoport) házában kétfogásos ebédet kapunk. Az ebédnél tipikus marokkói edényben a tajinban (ejtsd: tadzsin) készült és tálalt ételt kapunk, amiből persze nem hiányozhat a kuszkusz sem. Az ebéd végén helyi gyümölcsöt ehetünk és mentateát ihatunk, ahogy egy jóravaló berber szokta.

Ebéd után a Tiznit nevű ősrégi településhez vezet az utunk. Ez volt hajdan az ezüstművesség ,,fővárosa". Megnézzük az erőd falait, elsétálunk Tiznit medinájába (óvárosába),  nézegethetünk berber kézműves ezüstékszereket. Majd jön egy hepehupás útszakasz a Souss Massa nemzeti park mentén a Massa völgyéhez.

A nemzeti park után bekukkanthatunk a halászok rejtett barlangzugaiba, s aztán mustrálhatunk kagylóburkokat Sidi R'bat elszigetelt strandján. A végére marad egy rázós, mókás élmény, a homokdűnéken és egyéb homokutakon rallyzás a járművünkkel. Az Atlanti-óeán partján vezet az út vissza Agadirba, élményekkel teli kimerültséggel.          

A program folyamán többszőr áll meg a jármű fotózásokhoz, vécézéshez.

Tafraoute - egynapos túra -  300 dirham (30 euró/fő) - gyereknek féláron

Mi van benne? Anti Atlasz hegység - Ezüst város - gyönyörű természet(lásd: a fenti fotó)

Indulás reggel fél nyolckor - visszatérés este hétkor - hotel transzfer oda-vissza - légkondis dzsip - helyi idegenvezető - wifi (evés-ivás nincs benne)

Tafraoute egy berber kisváros. (A berber Északnyugat-Afrikai-i öslakos népcsoport, eredetük szerint nem arabok).  98 kilométerre van Agadirtól. Azz odafelé vezető úton látunk egy szép völgyet, egy hegycsúcsról látványos panorámát csodálunk, nézünk vidéki életképeket, tanulunk régi helyi hagyományokról, nagyon különleges hegyi tájképek tárulnak elénk.

Tafraoute városkában saját költségre ebédelhetünk egy berber család hagyományos otthonában, aztán megyünk tovább a vörös földből épület falakkal teli Tiznit városba, és főleg annak híres ezüstműves negyedébe. Tiznit-et ,,ezüst fővárosnak" is szokták nevezni. Híresek az itt készült ezüst ékszerek. Szabad időt kaunk és sétálhatunk az óvárosba, a Medinában. Teljesen biztonságos, a helyiek roppant barátságosak. Elmerülhetünk a jellegzetes berber ezüst ékszerek mustrálásában, és persze vásárolhatunk. Az idegenvezetőtől kérhetünk tanácsokat az alkudozás taktikáját illetően. Tiznit meglátogatása után visszatérünk Agadirba kb. 7 óta tájban.        

Tevegelés - 200 MAD (20 euró)

(camel riding) - Ez egy 2 órás program, bármikor 10 és 16 óra között. A hotelből visznek légkondis autóban vagy mikrobuszban a terepre, egy farmhoz. Tevén ülve járunk a farm területén, egy szép folyó mentén is, és hegyes környezet ösvényein, edős és dűnés terepen is. Tapasztalt túravezető vigyáz ránk, de amúgy az alattunk közlekedő teve jámbor állat, biztos, hogy nem dob le magáról. Még tevegelve Agadír egyik szélén közel kerülünk a marokkói király egyik szabadidős palotájához is.  

Érdekesség, hogy a tevegelés és a lovaglás a családunk keretében vegyíthető, szóval lehetséges az, hogy egyikünk a tevegelésre fizet be, a másik lovagolásra és mégis együtt, ugyanazon az útvonalon programozhatunk.   

Lovagolás - 200 MAD (20 euró)

(horse riding)

2 órás program, bármikor 10 és 16 óra között. Az útvonal azonos a tevegeléssel. A lovaglás biztonságát helyi profi garantálja.

Hajós kirándulás - 400 MAD (40 euró/fő)

Ez egy egész napos kirándulás, ami délelőtt fél tízkor kezdődik és délután négykor ér véget. Az árban benne foglaltatik az oda-vissza hotel transzfer, evés és ivás, horhász felszerelések. Fürdőruhát kéretik vinni. 

A hajóról nézzük Agadirt és szép környezetét, fürdünk, pecázunk, friss grillezett halat eszünk. A vizen érdeke slátni munka közben a helyi halászokat. 

A hajó egy ponton a nyilt teneren megáll és adnak horgászfeleszerelést, amivel próbálkozhatunk. A következő megállás a fürdésről szól. Aki akar az búvárkodhat, leginkább sznorkelezhet.

Aztán a hajó személyzete hagyományos marokkói grillezéssel halat süt nekünk. Kapunk hozzá salátát. A hajókázás során végig vételezhetünk üdítőitalokat.

Quad motorozás - 400 MAD (40 euró)

3 és fél órás, igazán mókás, dilis, rázkodós program. Van egy reggel fél kilneckor keződő program, ott a visszatérés délben van, valamint egy délután kettőkor kezdődő program, ami fél hatkor ér véget. A hotelünkben vesznek fel minket. A program során kapunk berber stílusban menta teát, és kisebb harapnivalókat (snacks). Ülhet 2 ember is a quadon, az ugyanannyiba kerül, mint a feltüntett ár.

Szaharai sivatagos terepen quadozunk Agadir külső környékén.  A táj csodálatos. Ismerkedhetünk a vidéki berber falusi élettel, a Szahara ,,előszobájával", argan és füge erdőkkel, napsütötte homokdűnékkel. Szakértő magyarázza el nekünk a quad használatának alapvető technikáját, szóval kezdőként is válllakozhatunk erre a progarmra. Nem ördöngös. Adnak szemüveget, bukósidakot, szóval biztonságos.  

A program végén argan olajas menta teát isznuk, megkínálnak mogyoróvajas harapnivalóval, házilag sütött, mézes kenyérrel.

Mivel a quad és a buggy program azonos, így megoldható, hogy egyikünk quadozzon a másik buggyzzon.

Buggy motorozás - 550 MAD (55 euró)

A program ugyanaz, mint a quados, lásd eggyel feljebb. Valamivel többe kerül, mert a buggy a quadnál némileg komolyabb jármű. Itt is ülhet 2 ember a feltüntett árért.

Jet Ski - 20 perc 25 euró, 30 perc 35 euró, 1 óra 70 euró

A csomagban benne van az, hogy légkondis autóval visznek-hoznak - a fenti árak érvényesek akkor is, ha ketten ülnek a jetskire.  Korrekt átlagár Agadirban. Az olcsóbb bérléseknek vannak kockázatai, pl. hogy nincs kellő segítőkészség, nem figyelnek kellőképpen a biztonságunkra. Az itt ajánlott bérlésnél ezek rendben vannak, biztonságos zónában jetszkizhetünk.    

10 és 16 óra között bármikorra lehet időzíteni a jetskizést. Érdemes felvenni vizisport-szemüveget, mert anélkül a felspriccelt víz miatt sokszor alig látunk magunk elé.    

Masszázs és hamam - 300 MAD - 30 euró

2 órás program oda-vissza hoteltranszferrel, bármikor 10 és 16 óra között. A programban van hagyományos hammam fürdő és argán olajos masszázs. A heyszín egy a hammam fürdést és a masszászt kombináló központ. Először jön a fürdőzés, ami puhítja a bőrünket és a relaxált állapotba visz minket. Utána jön a masszázs E-vitaminban gazdag, felüdülést teremtő argán olajjal. Szó szerint jól érezzük magunka a bőrünkben, kellemesen elernyednek az izmaink. Testileg és mentálisan is felüdülünk. A világ más részein szokásos olajos masszázsoktól az eltérés az jelenti, hogy a testünkbe masszírozott argan olajat nem érezzük amolyan zsíros érzetünek. A régi időkben leginkább a kirélyi családnak és vendégeinek volt a kiváltsága, hogy ilyen nemes értékű olajjal kenegessék testüket. Arisztokratikus kényeztetés.     

Éjszakai berber műsor - 400 MAD (40 euró/fő)

(Berber Night Show) - oda-vissza hotel transzfer - 4-5 órás program

Szerdai és pénteki napokon van ez a program 19 órától 23.30-ig. Az árban benne van egy hagyományos berber  nagy sátorban, jellegzetes, bőságes  berber vacsora harira levessel, cserepes lábosban készült tadzsin étellel, hétféle zöldséggel megrakott kuszkusz tállal, igazi datolyával, helyi édességekkel, menta teával és egyéb innivalóval. A sok-sok fogásos, komótos vacsorázás közben a show részeként látnuk profi akrobatákat, kigyóbüvölőt, tűznyelőt, noná hastáncosokat és hagyományos berber táncokat. A marokkó több tájáról érkezett zenészek megismertetnek minket a berber zene egyedi jellegzetességeivel, hangszereivel. A vacsora után átmegyünk egy stadionszerű helyre, ahol nagyszabású Fantázia show műsort nézünk meg. Kifejezetten tartalmas program mind az evést, mind a szórakoztatást illetően.    

Visszajelzések

,, Az utazási iroda minden munkatársa nagyon kedves, jó humorú, pontos, felkészült ember. Jól beszélnek angolul.
Az Agadirban töltött időnket végig velük töltöttük, változatos programokat kínálnak. Minden a megbeszélteknek megfelelően zajlott, pontosan érkeztek, nem kértek több pénzt, mint amiben előre megegyeztünk, felkészült, udvarias alkalmazottakkal és vendégbarát járművekkel dolgoznak. Kifejezetten ajánlom őket. (Tripadvisor, 2018. február)

Fotóegyveleg

Taroudant télen


Kommentek

Terlasz, 2019. 11. 21. 13:17
Olyan picike ez az iroda, hogy szinte nem is látható, de többszörös feladás után sikerült rátalálni erre a kis butikra, ahol semmilyen utazási tevékenységre utaló nyomot nem lehet felfedezni. A pult alól előhúzott prospektusból nem választottunk semmit, mert jobb ajánlatokat kaptunk máshol. Így aztán a titkos "iroda" titkait nem tapasztalhattuk meg. Egyébként, köszönet a többi infóért, jól tudtuk hasznosítani.


Varga István, 2019. 02. 25. 11:11
Egy hetet töltöttünk Marokkóban, 5 nap Agadir 2 nap Marraches. Admire Marocco utazási irodával három programon vettünk részt plusz a reptéri a transzfer. Az utazási iroda idegenvezető-gépkocsivezetői nagyon jól beszélnek angolul, sőt kettő még magyarul is nagyon sok szót tudott. Még magyar cigány és népdalokat is lejátszottak nekünk. Percre pontosak voltak, sőt egyszer azt kértük, hogy ne a szálódába vigyenek vissza hanem a bazárba, szó nélkül teljesítették. A programjaik kiválóak voltak. Mindenkinek ajánlom őket az 5-ös skálán nálam 7 pontot kapnának.


Nikol, 2018. 09. 19. 09:56
Mi 5 napot toltottunk Agadirban es 6 programon vettunk reszt. (tevegeles, jet ski, quad, paradise valley, delfin show es croco park). Mindegyikre kulon autoval vittek es hoztak a hotelbe. Nagyon korrektek es kedvesek voltak a soforok. Szerintem megerte oket valasztani.


Anna91, 2018. 03. 11. 13:19
4 napot töltöttünk Agadirban, és az Admire Morocco csapatával 3 programon is részt vettünk (Agadir városnézés, sivatagi kirándulás, quad/buggy), valamint a reptéri transzfert is ők biztosították. Nagyon ajánlom őket! Kedvesek, pontosak, megbízhatóak, nagyon segítőkészek.


úti kritikus, 2018. 03. 02. 08:46
Attila!

A Tripadvisor-on az iroda szolgáltatásairól szóló szuper pozitív vélemények azt jelzik, hogy az iroda nagyon is van.


szemorvos, 2018. 02. 27. 14:33
Attila!
Címük: Palais Andalous, Rue La Plage, Agadir 8000, Marokkó - Figyelem! A pici iroda a Palais Andalous nagy bolton belül van. Bármelyik boltos, árus megmutatja hozzájuk az utat!


Attila, 2018. 02. 27. 14:17
Biztosan korrekt szervező, csak iroda nincsen...


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon