ÚTIKRITIKA.HU / Kemer


hirdetes


útikritikák


Avantgarde 5cs. - vélemények


Török riviéra - Kemer - Avantgarde Hotel&Resort*****

Lényeg:

Némileg a kemeri 5csillagos hotelek átlagos minősége alatt van, főképpen a gyengébb szolgáltatások, a monoton választékú, silány ellátás miatt. A szobák átlagos méretűek, szépek, de nincsenek felújított állapotban.
Nem véljük kockázatmentesnek e hotel választását. Azok akik nem finnyásak és csak a kikapcsolódásra, szórakozásra, napozásra koncentrálnak, azok számára még megfelelő is lehet a hotel.

Hol?

A Taurus hegyvonulat szép panorámáját lehet csodálni a hotelből, de amúgy a közvetlen környék ingerszegény. A legközelebbi nagyobb város 50 percre van.

Strand:

A közvetlenül a hotel előtt húzódó strand nagyon hosszú, viszont eléggé keskeny. A föveny vegyesen kő és kavics. Tanácsos valamilyen fürdőszandált vinni az éles kövek miatt (vagy a mólóról kell beereszkedni a mélyvízbe). A tengervíz zavaros, nem kifejezetten átlátszó, de alapvetően tiszta, szép azúrkék. A napozóágyak elnyűttek. A strand nem kellően gondozott.

Milyen?

Terebélyes, jól kinéző hotel. Az új tulajdonos - úgy tűnik – nem invesztál abba, hogy jobb legyen a minőség, avagy csupán a befektetésének gyors megtérülésére hajt.
A medence körül a járólapok veszélyesen csúszósak.
A kert tulajdonképpen szép, többé-kevésbé gondozott, de: a kertben és az étterem tájékán is tyúkok, csirkék csatangolnak, túlzott otthonossággal. Vannak vendégek, akiket ez nem zavar, mások szerint az ilyen ,,falusi idill” nem egy 5 csillagos hotelbe való. Még az sem merül fel, hogy legalább a vendég tányérján lehet viszontlátni sülten a korábban korzózó baromfit, mert az étkek között ritkán található csirkehús (ha igen akkor inkább a szárnyaik).

A vendégkörben elsöprő többségben (tán 95%) vannak az oroszok. Főleg kisgyermekes családok, és nagy a gyerekzsivaj, főleg, hogy az orosz szülők totál laza pórázon tartják a csemetéiket.

A főmedence tájékán harsog a zene, de van két másik medence amelyek körül viszonylag nyugalom van.

Szobák:

Túl gyakoriak az ilyen-olyan defektek, amik miatt menni kell megoldásért a recepcióra. Nem nagy dolgok, de idegesítők a nyaralónak.

Szolgáltatások:

A személyzet inkább tud oroszul, mint bármilyen nyugati nyelven, ráadásul nem igazán szívélyes. Olyannyira, hogy az itt domináns orosz vendégek kegyét sem keresik.

Van vízi park, de naponta csupán kétszer 2 órát tart nyitva.

Az esti animációs programok egész szórakoztatóak.

Ellátás:

Főleg az tűnik fel, hogy szegényes a húsválaszték és silányabb minőségű étkek uralják a választékot. Az édességválaszték bezzeg nagy, és a gyümölcs választékra sem lehet panasz.

Az étteremben szervezetlenség van. Inkább nevezhető valamiféle kantinnak, mint étteremnek.

A 10-ig nyitva tartó reggelinél az utolsó fél órában a választék már durván megcsappan.

2019. június 28.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon