ÚTIKRITIKA.HU / Kemer


hirdetes


útikritikák


Rixos Sungate - Kemer - vélemények

Kemer - Rixos Sungate 5cs,

Lényeg:

Török riviériai viszonylatban ez egy jó hotelnek mondható. A török Rixos szállodák közül az egyik legjobb. Jók a szolgáltatások, viszonylag jó az ellátás. A szobák színvonalasak, tiszták.

Persze a színvonalat, a minőséget nem tanácsos összehasonlítani az európai luxushotelekben tapasztalhatókkal.

Családbarát hotel. Nagyon népszerű a csúszdaparkja. Fiataloknak, pároknak, aktív nyaralásra vágyóknak is megfelelhet a hotel.

Hol?

A közelben vannak vásárlási lehetőségek.

Beldibi város egyik térségében található a hotel. Kemerbe dolmusszal (kisbuszos iránytaxi) könnyen, gyorsan be lehet menni.

Strand:

A hosszú strandot látványossá teszi a hegyes háttér.

Milyen?

Hatalmas területű komplexum szép parkkal.

Mint a térség hoteljeinek többségében itt is a vendégkör nagy hányadát teszik ki az oroszok. Sok a kisgyermekes család s ennek megfelelő extra zaj.

Szobák:

A takarítás rendben megy.

Magasabb kategóriájú szobák, lakosztályok esetében tanácsos érkezéskor a recepciónál tisztázni, hogy milyen privilégiumokra, többletszolgáltatásokra lehet számítani.

Szolgáltatások:

Soka dicsérik a személyzet kedvességét, szolgálatkészségét. Az disszonáns, hogy a személyzet nagy része csak törökül és valamicskét oroszul tud. Legalább a recepción tudnak valamennyire angolul. Legfeljebb egy-két pincér motiválatlanságára lehet némi panasz.

Ellátás:

A választék megfelelő, de nincs csúcsminőség. Itt is hozzá kell szokni ahhoz, hogy a svédasztalos pultokra kihelyezett étkeket langyos hőfokon tudjuk csak a tányérunkra vételezni.

2022. június 29.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon