ÚTIKRITIKA.HU / Kemer


hirdetes


útikritikák


Amara Dolce Vita Luxury 5cs. - vélemények

Kemer - Amara Dolce Vita Luxury*****


Lényeg:

Hatalmas területen fekvő, több épületes luxusszálloda. A szobák berendezése klasszikus, az ellátás tartalmas, a svédasztal minden étkezéskor kifogástalan választékot vonultatott fel. Inkább a passzív nyaralók számára alkalmas nyaralási célpont. A személyzet között sok a gyakornok, akik nem igazán értenek angolul.

Hol?

A szálloda az antalyai repülőtértől 75 km-re, Kemertől 18 km-re, Tekirova központjában helyezkedik el 163.000 m2-es területen. Egy dombos szállodasor utolsója. A transzferidő kb. 1,5-2 óra.

Strand:

Saját strandja van a hotelnek. Csodás kék zászlós strand, bérelhető pavilonokkal, ingyenesen használható kényelmes nyugágyakkal, napernyőkkel. A part kavicsos, gyorsan mélyülő víz.

Milyen?

Egy főépületből és több kis épületből áll. Ezek között van egy falu, ahol csak családi apartmanok vannak kialakítva. Csodás lobby fogad minket érkezéskor, korszerű épület, hatalmas terület. Vásárlási lehetőségek szűkösek a hotel környékén.

Szobák:

Klasszikus bútorzat, vékony falak. A fürdőben pozitív, hogy kád, illetve tusoló is található. Tágasak a szobák és a fürdőszobák is. A fugák régiek, a takarítás lehetne alaposabb, sokszor találkoztunk hangyákkal.

Szolgáltatások:

Külső és belső medencék, fitneszterem, asztalitenisz, aerobik, jóga, boccia, darts, sakk, 8 teniszpálya (ingyenes felszereléssel és világítással), mini futball, kosárlabda, strandröplabda. Saját aquapark a főépülettől elég messze. Több színpad, sok animációs program, gyermekek és felnőttek részére is. Éjszakai bulik, disco több este is a héten. Színház, mólón strandbár. Természetesen játszótér. A melléképületek alatt is vannak éttermek, melyek nyitvatartása rövidebb.

Ellátás:

Tengeri herkentyűkkel, török ételekkel, nemzetközi finomságokkal is találkozhatunk bármely étkezés során. Hatalmas választék, a desszertek talán a leggyengébb pontjai az ultra all inclusive ellátásnak. A sok-sok vendég miatt a visszaterítés nem a leggyorsabb, de igyekeznek mindig orvosolni a problémát. Érdemes a teraszon étkezni, hangulatos.

2018. május 20.  Vista irodákban foglalható

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon