ÚTIKRITIKA.HU / Kemer


hirdetes


útikritikák


Amara Prestige Elite 5cs. vélemények

Kemer - Amara Prestige Elite*****


Lényeg:
Az Amara Dolce Vita Luxury Hotel testvérhotele. Nem tengerparti hotel, de kárpótlásul csodás hátteret nyújtanak a hegyek a hotel mögött.
Hol?
A szálloda az antalyai repülőtértől 40 km-re, Kemertől 8 km-re helyezkedik el 100.000 m2-es területen.
Strand:
Homokos-kavicsos tengerpartja 168 méter hosszú, és egy speciális hídon keresztül közelíthető meg. Gyalogosan is el tudunk jutni a partra, de kis shuttle-k is állandóan közlekednek. (Gyalog is kb. 5 perc séta.)
Milyen?
Viszonylag kis recepció, de hatalmas belmagasság, csodás dizájnnal. Kellemes színek köszönnek vissza. Hatalmas zöld területen fekszik. A személyzet nem tolakodó, de segítőkész.
Szobák:
A családi szobák emeletes ággyal felszereltek, ebből elég kevés található a hotelben.
Szolgáltatások:
Saját aquaparkkal rendelkezik, valamint a tengerpartnál is még 2 medencét találunk. Itt a zene állandó. Ingyenes a wifi, de lehet gyenge az erősség, főleg a lobbyban tudják használni a vendégek.
Többnyelvű gyermek animáció van: orosz, angol, német.
A spa központ szolgáltatásai közül ingyenesen igénybe vehetőek a török fürdő, szauna, jakuzzi, gőzfürdő, só szoba, wellness központ.
Ellátás:
Ultra all inclusive szálloda. Megtalálható a gyermek és bébi menü, diétás- és egészségtudatos ételsarok, fagylalt, snack, kávé, tea, sütemény, gözleme, stb.

G.G. 2018. május. 20.  ----------------  A Vista ajánlata erre a hotelre: Amara Prestige Elite ***** Törökországi üdülés (8 nap)

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon