ÚTIKRITIKA.HU / Törökország


hirdetes


útikritikák


Lonicera Resort&Spa 5 csillagos - Avsallar - vélemények

Török riviéra - Avsallar - Lonicera Resort&Spa*****

Lényeg:

Szép, nagy kiterjedésű, gondozott, új állapotú hotel. A szobák tágasak, újak, modernek, jól felszereltek. Az ellátás elfogadhatón tartalmas, szokványos, elég mennyiség, átlagos (de nem rossz) minőség. Ha nem idegesít minket túlságosan a túl sok orosz vendég (80-90%?), akkor elég jó hotel, bár nem top luxus szintű. Megfelelő választás lehet mind pároknak, mind családoknak. Az új, gigantikus akvapark miatt a gyerekeknek biztosan jó hely.

Hol?

A hotel egy félszigeten terül el. A hoteltől környékén van egy bazár csomó bolttal. A közelben van 4 további hotel. A turisták biztonságára megfelelően ügyelnek.

Avsallar kb. 1 kilométerre van (gyalog kb. 15 perc). Alanya dolmusszal kb. 20 perc.

A repülőtéri transzfer busszal kb. 2 órás, de akár hosszabb is. Taxival másfél órára rövidíthető a transzfer.

Strand:

A homokos strand 500-500 méterre van a resort területén megközelítve. 20 percenként közlekedik egy ingajárati busz a kényelmesek (avagy a kisgyermekes családok) számára.

A keskeny strand a főszezonban (július-szeptember) gyakran túlzsúfolt. A strand tán túl szűk a hotel befogadóképességéhez képest. A napozóágyak túl sűrűn vannak egymás mellett és egymás előtt.

Amúgy a tenger jól néz ki, kár, hogy a nemdohányzónak jelölt strand fövenyén cigarettacsikkek láthatók. A tenger lassan mélyül, ami kényelmes.

Milyen?

Nagyüzemi jellegű hotel. Van több medencéjük. Mind tiszta. A kert nagyon szép. A komplexumhoz tartozik a 4 csillagos testvérhotel, a Lonicera World.

A vendégkör óriási többsége orosz. Étkezési kultúrájuk, egyesek gyakori iszákossága olykor megbotránkoztató.

Szobák:

A szobák tisztaságra rendben van. A mini bárban csak vizet találunk. Jól néznek ki, modernek, tágasak a fürdőszobák. Széfet napi 2 euróért lehet bérelni.

Az Economy kategóriájú szobáknak nincs balkonja, és egy részük hátsóudvarra nyílik.

Szolgáltatások:

A recepciósok nem igazán szívélyesek, de legalább tudnak angolul, németül is.

Az animációs programok vezényleti nyelve kizárólag az orosz. Ne lepődjünk meg, ha hozzánk is oroszul szól a személyzet.

Ellátás:

A választék némileg egysíkú, kevésféle gyümölcs van a kínálatban. A 2 éttermük nem hangulatos, inkább kantin jellegű. A főétteremben reggelinél diszkózenét erőltetnek.

A keddi török vacsora a legjobb.

2018. október 7.

« visszaRepülőjegyek Isztambulba Repülőjegyek Isztambulba
Olcsó repülőjegyek Isztambulba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes