ÚTIKRITIKA.HU / Törökország


hirdetes


útikritikák


Török Riviéra - Belek - Port Nature Luxury*****

"Nagyon jó az ár/érték arány. Egyébként zajos egy hely, kis területen zsúfolódik össze a tömeg. 612 szobás a hely, ránézésre 400 körülinek tippeltem akkor.

A Play Station és az Xbox ingyenes a teljes tartózkodás alatt, illetve van Jäger automatája is. Ez két olyan animáció, amit nem kell tovább magyarázni. A harmadik rábeszélő tényező a 18 csúszda. A negyedik a sportos animációk, nem feltétlen gyerekeknek.

A belső terek és a szobák nagyon egyszerűek, az 5* színvonalat nem is feltétlen érdemlik meg. Prémium italok is az ultra all. Inc koncepcióban! A katalógusban ez egy relax besorolású hotel. Szerintem ez tévedés, mivel inkább egy bulis, nyüzsgő és zsúfolt, kiváló ár/érték arányú, fiatalos (de nem családosan fiatalos) helynek tűnik. Mindenképpen ajánlom az utasoknak, amennyiben a felsorolt szolgáltatásokra tartanak igényt, vagy egy bulizós, sportos utat szeretnének."

Szlifka Ádám (Vista MOM) véleménye, 2017. június

Ide kattintva látható a 29 éves, igazmondó Vista ajánlata. Foglalni is lehet, pl. a hotelt ismerő Szlifka Ádámnál, az adam.szlifka@vista.hu e-mail címen.

« visszaRepülőjegyek Isztambulba Repülőjegyek Isztambulba
Olcsó repülőjegyek Isztambulba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes