ÚTIKRITIKA.HU / Djerba


hirdetes


útikritikák


El Mouradi Djerba Menzel 4cs - vélemények


Lényeg:
Hatalmas, nagyüzemi, tiszta komplexum. A szobák tágasak és jól felszereltek. Az ellátás elfogadható. A hotelt ne hasonlítgassuk össze európai 4 csillagosokkal. Ez egy helyi besorolás.
Megfelelő választás lehet családoknak, pároknak és szingliknek is. Sok nappali és esti szórakoztató program van, szóval egész idő alatt is el lehet időzni a hotelben. Unatkozni nem lehet.
Hol?
A hotel kissé elszigetelt helyen van. Néhány más szállodán kívül nincs semmi érdemleges a környékén (eltekintve egy kicsi dohánybolttól). Bal irányba azért legalább van egy következő öböl, egy hosszú, szép, magányos homokos stranddal.
Ha valahova mozgalmasabb helyre (pl Midoun város) akarunk eljutni akkor taxizni kell. A taxizás nagyon olcsó, max. 5 euró, és csak 7-10 perc az út. Nem messze van egy egész szép krokodilfarm, ami esetleg meglátogatásra érdemes.
Strand:
A strand jól néz ki, a legközelebbi részen inkább kavicsos. A víz lassan mélyül. Itt is, meg a fent említett szép strandon hosszan kell begyalogolni a mélyvízig (mint a Balatonon…).
Kellemes a tengerparton sétálgatni.
Milyen?
Legalább 700 szobás ez a klub jellegű hotel, szóval igen nagy. Idő kell míg a vendég eligazodik a terebélyes komplexumban. Van egy főépület szobákkal és 2-3 emeletes bungaló épületekkel a többi szobával. Szép a kertje. Jó, hogy több medencéje is van. Minden szobának van vagy balkonja vagy terasza.
Előfordulnak nagyobb turistacsoportok arab országokból. Ezek jellemzően csak 2-3 éjszakára jönnek, de ha kifogunk ilyeneket, akkor számítani lehet nagy ricsajra, túlzott nyüzsgésre. Szerencsére elég nagy a kert, szóval találhatunk nyugisabb sarkokat.
Szobák:
A szobák részben renováltak. A tévé régimódi képcsöves.
A szobák tisztasága tűrhető. A takarítás nem kifejezetten alapos. (A balkon bútorzatot elhanyagolják.). naponta cserélik a törölközőket.
Szolgáltatások:
A recepciósok kissé kimértek, az éttermi és a bár személyzet barátságosabb. (Az utóbbiak tán azért is kedvesebbek, mert jobban hajtanak a borravalóra.)
A hotelben találhatók kis boltok.
A wifi a fogadótérben működik, jól és ingyenesen.
Ellátás:
A választék hatalmas, de eléggé ismétlődő. A desszertválaszték látványos.
2018. május 8.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon