ÚTIKRITIKA.HU / Nusa Dua


hirdetes


útikritikák


Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua 4cs. - vélemények


Bali - Nusa Dua - Courtyard by Marriott Bali Nusa Dua****


Lényeg:

Jó, tiszta hotel. Helyi viszonylatban, a maga kategóriájában egy korrekt 4 csillagos hotel. Jó az ár-érték arány. A szobák nincsenek felújított állapotban, de tényleg elfogadhatók, mert gondozottak, kényelmesek. Jó választás lehet mind pároknak, mind családoknak.

Hol?

A környék szépen gondozott. A hotel mögötti utcában van több kis étterem.

Nusa Dua nyaraló övezet egész területe körbezárt, ami nagy mértékben növeli a nyaralók biztonságérzetét. Hátrány, hogy esténként nincs igazán élet a hotelen kívül, legfeljebb a gyalog 10 percre lévő, nagyon menő üzletközpontnál (Bali Collection).


Strand:

Kellemes, elég jó a strand. A hotel a strandhoz képest a második épületsorban van. Ennek előnye is van, mert a hotel előtt kisebb a mozgás.
A strand és a hotel közötti távolság kb. 800 méter (10 perc). A hotel a kényelmeseknek közlekedtet ingajárati buszt a strandhoz.


Milyen?

Nyugis a hotel légköre. Ízléses a berendezés.
Nagyon jó, hogy a hotel vendégei a szomszédos Marriott Vacation Resort területét is használhatják, ezáltal az eléggé új, csodás, hatalmas, vonzó medencéjüket is.

A hotelt biztonsági szolgálat őrzi.

Szobák:

A szobák modernek, jól felszereltek. A szobák közötti falak, a szobaajtók és a balkonajtók hangszigetelésben nem a legjobbak (eléggé behallatszanak a folyosói zajok).

Szolgáltatások:

A személyzet példásan szívélyes és segítőkész.


Ellátás:

A büféreggeli jó minőségű, a választék parádés. A vacsoránál a kiszolgálás elég lassú. Amúgy sokkal olcsóbban lehet enni a hotelhez közeli vendéglőkben.


2018. szeptember 18.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Balira Repülőjegyek Balira
Olcsó repülőjegyek Balira a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes