ÚTIKRITIKA.HU / India


hirdetes


útikritikák


Kerala - Vypeen-szigetek - PJ Princess Regency***

Lényeg | Hol? | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

Totál nyugis helyen tiszta, csodásan kinéző hotel. A szobák szuperek: tágasak, világosak. Jó az ár-érték arány. Több vonatkozásban eléri a 4 vagy akár az 5 csillagos színvonalat. Az elhelyezkedése komplikált, amit valamennyire kompenzál a totális nyugalom, idilli kikapcsolódás, csend. Ha az indiai utazásunk egyéb részeinek turbulens mozgalmasságába már egy kicsit elfáradtunk, akkor itt egy-két békés napot eltölteni csodás lehet. A hotel szigete nem turistás, szóval az is hozzájárulhat a nyugalomhoz.

Hol?

Az elszigetelt elhelyezkedéséből adódóan ezt a hotelt inkább rutinosabb utazóknak ajánljuk. Jóllehet az óvárosból, Fort Cochinból nagyon sűrűn, Cochin modern részéből (Ernakulam) elég sűrűn jár komp (és busz), azért az ottani viszonyok között nagyon ügyesen kell szervezni a hotelből valahova eljutás, valahonnan a hotelbe történő visszajutást. Előfordul, hogy taxit kell igénybe venni, és ennek megszervezése sem egyszerű feladat.
Ráadásul a hotel nincs gyalogtávolságra a kompkikötőtől, azaz odáig meg pluszban riksával kell közlekedni (és minden alkalommal újra alkudozni). A hotellel szemben azért van egy buszmegálló is, és 8 perc alatt el lehet jutni a kompkikötőig.
Még a Cherai Beach-hez is komplikált eljutni.
A sok közlekedési kényszernek vannak jócskán anyagi vonzatai a városi szállásokhoz képest.

Sok a szúnyog (kell védekező arzenált).

Milyen?

A hotel kertje csodás, alaposan gondozott.

Szobák:

A szobák tiszták és hangulatosra dekoráltak. Csinosak a fürdőszobák, kellemes a hatalmas terasz. A kilátások nagyon kellemesek.

Szolgáltatások:

Meglepően profi a személyzet. Indiában az 5 csillagos hotelekben vannak ennyire jól képzett szakemberek. Bizony némelyikük az angolt olyan erős akcentussal beszélni, hogy nem lehet mindent megértenünk (pláne ha a mi angolunk sem elég erős).
A wifi az egész hotel területén működik, és pedig jól.

Ellátás:

Jó a reggeli. Az étterme nem nagy szám, de jó, hogy az indiai étkeken kívül vannak európai kaják is.


2016. október 18.

« visszaRepülőjegyek Delhibe Repülőjegyek Delhibe
Olcsó repülőjegyek Delhibe a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes