ÚTIKRITIKA.HU / India


hirdetes


útikritikák


Kerala - Kocsín - Tissa s Inn***

India - Kerala - Kocsín – Tissa’s Inn***

Lényeg:

Ebben a zajos, nyüzsgő nagyvárosban valóságos oázis visszavonulni egy ilyen aranyos, otthonos kis szálláshelyre (panzió, fogadó jellegű). Nagyon aranyos a személyzet és szívvel-lélekkel alakították ki a köztereket és a szobákat olyanra, hogy jól érezzük magunkat benne.

A szerény kategória dacára a szálláshely nem is igazán olcsó, de ez éppen azt jelzi, hogy szeretik a vendégek, és nem nehéz magas szobaárral is teltházat elérnie a tulajdonosoknak. A világhálón olvasható nagyon pozitív kommentárok miatt sokan akarják ezt a hotelt választani.
Európai mértékkel mérve is színvonalas.

Hol?

Szuper jó a hotel elhelyezkedése. Fort Cochinban van, ami a turista szempontjából a város legkellemesebb, leghangulatosabb helye. (Nem véletlen, hogy az európai turisták leginkább itt szeretnek időzni a túrák közti pihenőidőkben.) A hotel Fort Cochin kellős közepén van. Rövid gyaloglással ki lehet jutnia tengerpartra.

Milyen?

Imádnivaló kis hotel. Stílusos, kreatív a belső építészete. A tetőteraszon van egy picike medence. Ezen a teraszon lehet vacsorázni is (3 fogásos menüt kínálnak).

Szobák:

A szobák tágasak, és egyszerűségükben is kellemesek. A földszinti szobák hátránya, hogy azokba több zaj szűrődik be.


Ellátás:

A reggeli egész jó (a kávé kivételével).
Az éttermük indiai viszonylatban drágának számít.

2016. okt

« visszaRepülőjegyek Delhibe Repülőjegyek Delhibe
Olcsó repülőjegyek Delhibe a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes