ÚTIKRITIKA.HU / Havanna


Melia Habana 5cs. - vélemény

Kuba - Havanna - Hotel Melia Habana*****


Lényeg:

Elfogadható szálloda, kisebb részletekben tetten érhető szépséghibákkal. A szobák kissé lelakottak, de kubai viszonylatban egész jók. Az ellátás jó. Az ár-érték arány havannai viszonylatban jó, nemzetközi viszonylatban kevésbé. Nagyon menő a hatalmas medencéje.

Hol?

A városközponton (óváros) kívüli helyen van, a villákkal teli Miramar városrészben. A hotel ritkán közlekedő ingajárati buszával vagy taxival juthatunk be a centrumba (kb. 30 perc). A hotelből az óváros taxival kb. 10-15 CUC (2600-3000 forint között).
Miramar néhány kilométerre van az óvárostól. Bár a városrész kellemes, azért a hotel közvetlen közelében is van szemetes, elhanyagolt utcarész. Gyalogtávolságra van egy üzletközpont jellegű létesítmény.

Strand nincs a közelben (a városban máshol sincs). A tengerpart közel van, s ott lehet sétálgatni. Nyitott ablak mellett lehet hallani a tenger morajlását.
Repülőtéri transzfer kb. 30 perc.

Milyen?

Betonépület, ami furcsa módon nem is érződik csúnyának. Szép, látványos, tágas a medence. A kert kellemes. A tisztaság rendben van, apróbb szépséghibák vannak jócskán. Itt-ott érezni fertőtlenítő szagot.

Szobák:

A szobák tágasak, tiszták, az ágyak nagyok. A szobák egy részének van balkonja. A hotelen belül az olcsóbb és a drágább kategóriák (Level) között jelentősek a minőségi különbségek.

Szolgáltatások:

A személyzet többnyire barátságos.

Ellátás:

A reggeli kubai viszonylatban jó minőségű, megfelelő választékú.

2017. augusztus 4.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Havannába Repülőjegyek Havannába
Olcsó repülőjegyek Havannába a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS