ÚTIKRITIKA.HU / Mallorca


hirdetes


útikritikák


Playa Blanca Hotel 2cs. - vélemények

Mallorca - Hotel Playa Blanca**

A szálloda 2*-os a besorolása szerint, bár ezt a szintet is nehezen üti meg.
A szállodát egy idős házaspár üzemelteti, amit nem rejtenek véka alá, a szálloda teljes területén családi fotók vannak kihelyezve, óriásplakátokon, sőt még a napernyőkön is az ő portréjuk szerepel.

A szálloda méretét illetően nem túl nagy, mindössze 6 emelet.

A szállodába belépve egy hatalmas ,,emlékfal” tárul az utas elé, a recepció előtt, ami az itt tartott karaoke estek emlékét őrzi, láthatóan ez a tulajok szívügye.

Az ott dolgozó recepciósok sem túl kedvesek, láthatóan unott arccal ,,üdvözlik” az oda betérőt. A recepció elég sötét és nyomasztó is egyben.

A berendezés megfelelne a két csillagos besorolásnak, ami a közös helységeket illeti, ám mindenütt még a szálloda előtt is töménytelen mennyiségű művirág fellelhető, ami roppant giccses és ízléstelen. A szálloda némely területén furcsa szag terjeng, ami talán a konyhából eredeztethető.

A szálloda vendégkörét főleg idős utasok képzik, németek túlnyomó többségben. Fiataloknak semmiképpen sem ajánlanám a hotelt. Inkább azoknak célszerűbb választás, akik nem akarnak sok időt eltölteni a szálláshelyen és csak az a szempont, hogy legyen hol álomra hajtani a fejüket, valamint azoknak, akik nagyon olcsó szálláshely iránt érdeklődnek a térségben.

A szobák nem úgy néznek ki mint ahogy a katalógusban, igen nagy a különbség.
A szobákban nincsen légkondi, viszont ventilátor bérelhető 3 € / szoba/ éj megfizetése ellenében.

A fürdőszoba az elvárásnak megfelel, egészen tágas, fürdőkáddal, bidével felszerelt. A szobákhoz erkély is tartozik, ami néha nagyobb, mint a szoba.

Az ebédlő tágas és világos, ám művirágokban ez sem szenved hiányt.
A szálloda félpanziós ellátást kínál, de all inclusive is igényelhető. Az ételek minőségére mostanság sok a panasz, illetve a takarításra is.

A szálloda rendelkezik egy viszonylag nagy méretű medencével is, illetve napágyak is állnak a vendégek rendelkezésére.

A homokos strand kb. 10 perc sétával érhető érhető el.

2019. július

« vissza