ÚTIKRITIKA.HU / Mallorca


hirdetes


útikritikák


Torre Azul Hotel 4cs. - vélemények

Mallorca - Torre Azul Hotel****


Lényeg:

A visszajelzések nagy többsége pozitív. Az ellátás nem az erősségük, teljesen átlagos. Amúgy a hotel korrekt, jól néznek ki, tiszták, felújítottak a szobák, kellemes a személyzet.
A nyugalomra vágyó hotelvendégeket zavarhatja, hogy a bulizós vendégek hajnalban zajongva térnek vissza a hotelbe. Nyáron különösen a bulizós fiatalok kerülnek a hotelben többségben.

Hol?

A szomszédságban van egy óvoda és egy iskola (nyári iskolaszüneten kívül) ez zajt jelent, bár hívogató hogy a szálloda csak felnőtt vendégeket fogad.

Tengerpart:

Könnyű a strandhoz való eljutás, kb. 300 méter séta. Aki megunja a standot és más vízi szórakozás után vágyik, a szállodához nagyon közel van az Aqualand, illetve Palma óvárosába is nagyon könnyű az eljutás.

Milyen?

Elegáns hotel, de nem mindenki fogja ízlésesnek találni elég sok a giccses elem, barokkos bútorzat és porcelánváza, a giccs a közös helységeket érinti, a szobák már ízlésesek. Van egy ici pici spa részleg is, ahol lényegében szaunázni, jeges vízben merülni lehet, és különböző massageok is igénybe vehetőek. A spa térítés ellenében vehető igénybe. A térítés díja napszakonként eltérő, egy napos belépő 14 €/ fő. A massage még ezen kívül plussz költséggel jár, az árak 35-70 € között mozognak. A wifi ingyenes. A szállodába kisállat is hozható melynek díja 10€ / nap.

Szobák:

Kicsik, de korszerűen berendezettek. A szobák hangszigetelése némileg gyenge. A takarítás rendben van.
Van egy kis hűtőszekrény., a fürdő kádas, a balkonon van egy asztal és két szék.
Vannak tengerre néző és medencére néző szobák, az utóbbiak a nyugisabbak.

Szolgáltatások:

A személyzet barátságos, segítőkész.

Ellátás:

A reggeli jó.

2019. július

« vissza