ÚTIKRITIKA.HU / Mallorca


hirdetes


útikritikák


Ipanema Park 3cs. - vélemények

Mallorca - Ipanema Park ***


Lényeg:

Elsősorban a szórakozást kedvelőknek, fiataloknak ajánlható a hotel. Olyanoknak, akik nem fekszenek le éjfél előtt. Addig ugyanis eléggé nagy a hangzavar. A hotel vendégei többnyire fiatalok, de előfordul más korosztály is, meg néhány család.
Egyébként viszonylag kellemes, 3*-os hotel, sőt egy gyengébb 4*-nak is megfelel.! Egyhetesnél hosszabb tartózkodásnál azért már jobban kiütköznek a kényelmetlenségek.
A visszajelzések nagy többsége pozitív.


Hol?

A sziget délnyugati részén, a Palma-öbölben, El Arenal üdülővárosban. A hotel 400 méterre (10 perc) található a tengerparttól, vagy inkább a kikötőtől, mert egy kicsit még menni kell a szép tisztán tartott strandig. Itt kezdődik az a hosszú, kiépített, pálmafás sétány, amely több kilométeren át húzódik, egészen Ca’n Pastilla település végéig, tele üzletekkel, bazársorral, éttermekkel, bárokkal.


Milyen?

Felújított a szálloda, a szállodába belépve egy tágas lounge fogadja a vendéget, a recepció modern, ha valaki esetleg nem beszél idegen nyelvet, a hotelben van egy magyar recepciós hölgy is. Vannak kifejezetten design-os elemek, a bár kifejezetten tetszetős, hangulatos. A szálloda előtt található jó nagyra nőtt fikusz szinte elrejti a bejáratot. A hallban kissé megkopott az ülőgarnitúra.
A kert nem túl nagy, itt is inkább csak a medencére és a napozóteraszra koncentrálódik, de a szomszédos szállodát és az utcát szép színes növényzet takarja el, a szobákból is ide látni.
Az étterem elég nagy, bár jó sűrűn állnak az asztalok, az étterem újítása hogy heti rendszerességgel show cooking-ot tartanak.
A hotel testvér szállodáját az Ipanema Beach medencéjét és jakuzziját is használhatják az itt megszálló utasok, ami kb. 100 méterre van.
A wifi fizetős, kb. 15€ /fő /hét. A széf is térítés ellenében használható 15 €/ hét.


Szobák:

Alapvetően kis alapterületűek, de rendezettek, tiszták. Mindegyik légkondicionált szobához tartozik erkély is. Jellemzően a spanyol viszonyokra tv-t és széfet bérelni lehet.
Papírvékonyságúak a falak, de az ablakok jól szigetelnek.
Az utcákra néző szobákba több külső zaj jut el. Érdemesebb medence felé néző szobát kérni.

Szolgáltatások:

Úszómedence gyerekmedencével. A medence mellett poolbár. Wifi a hallban.


Ellátás:
Félpanzió büférendszerben. Az ételválaszték 3*-os hotelhez képest korrekt, többféle főétel és köret áll rendelkezésre, és nem ugyanaz a választék minden nap.


2019. július


« vissza