ÚTIKRITIKA.HU / Mallorca


hirdetes


útikritikák


Beverley Playa 3cs. - Peguera - vélemények

Spanyolország - Mallorca - Peguera - Hotel Beverley Playa***

Lényeg:
A hotel nincs teljesen felújított állapotban, elavult gépészete miatt kisebb technikai defektek előfordulhatnak. A tisztaság rendben van. A szobák minősége között van lényeges különbség, aszerint, hogy felújítottak, vagy nem.
A hotelben a tisztaság közepes. Az ellátás tömegétkeztetés jellegű, átlagos.
Csak olyanok válasszák ezt a hotelt, akik reális és visszafogott elvárásokat támasztanak egy gyengébb 3 csillagos hotellel szemben.
A hotel fő erőssége és egyben kelendőségének oka az, hogy a gyenge minőségért viszonylag keveset kell fizetnünk. Ugyancsak erősség a közvetlen tengerparti elhelyezkedés.
Hol?
Praktikus a hotel elhelyezkedése a sziget felfedezése szempontjából. A közvetlen közelben van egy buszmegálló.
A repülőtérről kb. 30-40 perc alatt lehet eljutni a hotelbe.
Autóval érdemes a nyugati partot bejárni a Formentor-fokig. Csodaszép tájak.
Strand:
Közvetlen közelben van a strand. Szép, egy kellemes sétánnyal és jól kinéző lokálokkal kiegészítve. Többek szerint Pagiera térségében ez a legszebb strandszakasz.
Milyen?
Nagy hotel. Részleges renoválások történtek (az igazgató szerint, amire még pénz maradt). A vonzó árfekvés miatt valóban sokszor van a hotelben teltház, és ilyen esetekben a hotel vagy jól, vagy rosszul menedzseli a sok vendégről való gondoskodás.
A nem nyári hónapokban a vendégkör főleg idősebbekből áll.
Nem tűnik kockázatnak az, hogy túlfoglalás miatt nem kapunk szobát, mert elszigetelten történt csak ezzel kapcsolatban vészes probléma.
Szobák:
A szobák egy része felújított (főleg a superior szobák), más része még nem. A bútorzat régimódi, ósdi tévékészülék. A szőnyegpadlós burkolat persze könnyen amortizálódik. A fürdőszoba kádas.
A szobák takarítása többé-kevésbé rendben van.
Szolgáltatások:
A személyzet barátságos (egy-két recepciós kivételével).
Az esti szórakoztató műsorok jók.
Ellátás:
A reggeli és a vacsora választéka széles, a minőség átlagos, 3 csillagos. Nem rossz. Az étkeztetés szervezettsége nincs a topon, az étkezőterem kantin jellegű.
2018. január 26.

« vissza