ÚTIKRITIKA.HU / Mallorca


hirdetes


útikritikák


Palma Mazas&Emperador 2cs. - vélemények

Mallorca - Palma Mazas&Emperador**

Lényeg:

A 2 csillagos szállodák között nem tartozik a legrosszabbak közé. A recepció felújított, világos és jó eső érzés bemenni a szállodába, a recepciósok kedvesek. Az ellátás silány és a szobák sem szuperek, de tiszták. A hotel összességében, a szolgáltatás, az elhelyezkedés és a sportolási, szórakozási lehetőség elég jó. Egy hetet nagyon nem meghaladó tartózkodásra jó, ha a vendég nem a hotelben akar folyton időzni. Ugyan a strand és a szórakozó negyed hosszabb gyaloglást igényel, a stand kb. 900 méter sétára. cserébe viszont viszonylag nyugalmas a közvetlen környék az alváshoz.

Fiataloknak való, családoknak nem annyira. A hotelvendégek nagy része fiatal is a nyári hónapokban.

A visszajelzések nagyon vegyesek és egymásnak ellentmondóak, azaz nem lehet előre tudni, hogy egy adott utazónak bejön-e ez a hotel vagy nem. Ez nagyban függ attól, hogy reálisak-e az elvárások.

Hol?

Jó a hotel elhelyezkedése, mert a szórakozó negyed első vonala (Ballermann 1) nincs túl messze, de nincs is túl közel, hogy a zaj zavarja az alvó vendégeket.
A strand gyalog 10 perc, a bulis zóna távolabbi része kb. 30 perc gyalog.

Milyen?

Régi építésű hotel, nem éppen korszerű, a szobák teljesen egyszerűek, a túl nagy igényű utasoknak még véletlen se ajánljuk, az egésznek kissé hostel hangulata van. A medence picike.

Szobák:

A takarítás nem kellően alapos, de nem vészes a helyzet. Reklamálni kell, ha elfelejtkeznek a takarításról. Az ágyak túl süppedősek, lehetnének kényelmesebbek is.

Szolgáltatások:

A személyzet igyekszik kordában tartani az éjszakai csendháborítókat.

Ellátás:

A reggeli egyszerű, ifjúsági szállásos.

2019. július

« vissza