ÚTIKRITIKA.HU / Mallorca


hirdetes


útikritikák


Agroturismo Finca Son Miranda 3cs. - Sencelles - vélemény

Mallorca - Sencelles – Agroturismo Finca Son Miranda***

Lényeg:
Nyugis pihenésre, totál kikapcsolódásra való hely. Nem szokványos szálláshely, azaz rá kell kellően hangolódni. Sokaknak sikerült. A szobák tágasak, hangulatosak, kellemesek. Bérautó elengedhetetlenül szükséges ehhez a szálláshelyhez.
Hol?
A sziget közepe táján, elszigeteltsége lévén békés vidéki hely. Csodás a finca (kisbirtok, avagy farm) környezete. Ha van bérautónk, akkor e szálláshelyről prímán lehet csillagtúrázni, a sziget felfedezésének céljával. Közel van az autópálya, de a szálláshelyen ebből nem adódik zajprobléma.
A közelben nincsenek szolgáltatások. A legközelebbi vendéglő legalább 4 kilométerre van. Sencelles városka nem nagy szám.
Autóval 30 perc alatt Palmaban vagyunk. Autóval nincsenek túl messze príma strandok.
Milyen?
Hatalmas az olívafás, gondosan rendezett birtok kertje. Igazi mediterrán vidéki miliő. Szép nagy a medence. Kellemes a vendégkör is. Hangulatos a dekoráció. Késő tavasszal voltak felújítások az épületen.


Szobák:
Nincs a szobákban hűtőszekrény/minibár. Nincs a szobákban wifi. A szobákban némileg nyirkos a levegő. Nem vészes. Az ágymatracok egyeseknek túl puhák, többeknek kényelmes. A fürdőszobák tágasak.
Szolgáltatások:
A háziak szuper vendéglátók. Mindent megtesznek azért, hogy a vendégeik otthonosan érezzék magukat. Úgy kedvesek, hogy közben nem tolakodók.
Ingyenes, fedett parkolóhelyet kapunk.
Ellátás:
A vendéglátók az egyéni étkezési igényeknek is próbálnak megfelelni. A reggelit is igazíthatják, ahhoz, amit szeretünk. A választék meglepően változatos. Minden nap előrukkolnak valami újjal. Finomak az ennivalók.
Önellátásra nem igazán lehet berendezkedni, hiszen a szobákban nincs hűtőszekrény, csak egy, a többi vendéggel közösen használható van, bolt pedig, nincs is a közelben.
2017. július 6.

Ajánlatot lehet kérni: orsolya.laszlo@vista.hu


FOTÓK

« vissza