ÚTIKRITIKA.HU / Agadir


hirdetes


útikritikák


Al Moggar Garden Beach Hotel 3cs. - vélemények

Agadir - Al Moggar Garden Beach Hotel***
Lényeg:
A tisztaság többé-kevésbé rendben van. A szobák tágasak, jól néznek ki, de nincsenek felújított állapotban. A félpanziós ellátás tartalmas. Príma a hotel óceánparti elhelyezkedése. Jó választás lehet családoknak és baráti társaságoknak.
Hangsúlyoznunk kell, hogy Marokkóban bármely 3 csillagos hotel választása valamennyire lutri. Ezt figyelembe véve inkább lezserebb felfogású utazóknak ajánlható a hotel, tisztaságmániásoknak, finnyásabbaknak semmiképpen.
Hol?
Gyalog 3 percre van a modern jachtkikötő (Marina), ahol jó halakat lehet enni. A hotel közvetlen közelében van egy-két szuper étterem.
Agadir városa nem nagy szám. Az 1960-as földrengés elpusztított mindent.
Strand:
Pár lépésre van a strand. Nem garantált, hogy hozzájutunk ingyenes napernyőhöz a hotel saját strandszakaszán.
Milyen?
A hotel elhasznált állapota elfogadható a 3 csillagos besorolás és az olcsóbb árfekvés okán. Agadirban ez az egyik legrégebbi hotel.
Nyugodt légkörű szálloda. Hangulatos a fogadótér. A két nagy kültéri medence vize eléggé hűvös. A napozóágyak betétei nem elég tiszták. Hatalmas a pálmafás kert.
A hotelvendégeknek nem szokott tetszeni, hogy túl sok külső vendéget engednek be strandolni, medencézni, enni.
Szobák:
A szobák öregek, kissé leharcoltak (főleg a fürdőszobák) . Alapvetően tiszták, bár a takarítás nem igazán alapos. Elhelyezkedés alapján vannak jobb és rosszabb szobák. Minél magasabb emeleti szobát érdemes kapni (részben a szép kilátás miatt). Sajnos előre nem lehet azzal a kéréssel foglalni, hogy tutira a jobb szobák valamelyikét kapjuk meg. Helyben dől el.
A bútorzat régimódi. A balkonok hatalmasak.
Csaknem minden szobának van valamilyen mértékű óceáni kilátása.
Szolgáltatások:
A személyzet barátságos, kellemes.
Wifi csak a fogadótérben van (esetleg a medencénél is). Ott jól működik. Néha egyes szobákban is működik a wifi, de inkább csak éjszaka.
Ellátás:
Marokkói viszonylatban és ebben a kategóriában az átlagosnál jobb a franciás, könnyed reggeli. A reggelinél és a vacsoránál a gyümölcskínálat szegényes.
2018. január 22. .

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon