ÚTIKRITIKA.HU / Agadir


hirdetes


útikritikák


Sofitel Agadir Royal Bay Resort 5cs. - vélemények

Agadir - Hotel Sofitel Agadir Royal Bay Resort*****

Lényeg:
Szép, régi, elég jó, kellemes hotel. A szobák jó állapotúak, tiszták. A szolgáltatások színvonalasak. Az ellátás jó, az étkek frissek.
Inkább egy 4 csillagos nívót tanácsos elképzelni.
Hol?
Kicsit kieső helyen van. A hotel Agadir promenádjának egyik végében van, s ennek köszönhetően nyugis a közvetlen (dűnés) környéke.
taxival 5 perc alatt elérhető egy szupermarket.
A repülőtéri transzfer kb. 25.35 perces.
Strand:
A hotel közvetlen tengerparti. Az agadiri homokos strand széles, és legalább egy kilométer hosszúságú. A strand tiszta, legalábbis a hotel előtti privát területen.
Milyen?
Nagy, sármos, nem csillogó-villogó hotel. Ráférne egy árfogó felújítás. Külsőleg, belsőleg mauritániai és marokkói stílusjegyek jellemzik. A terebélyes medence és környezete jól néz ki, a napozóágyak kényelmesek. A medence vize (a nyári hónapoktól eltekintve) eléggé hűvös. Csinos a kert.
Szobák:
Nincsenek felújított állapotban. Ez leginkább a kádas fürdőszobán látható. A szobaméretek átlagosak. A bútorzat jó minőségű. A legtöbb szobának nincs balkonja. Az ágyak kényelmesek.
A takarítás néha kicsit szervezetlen.
Szolgáltatások:
A recepciósok barátságosak, segítőkészek. A személyzet angolul elég gyengén tud (franciául bezzeg).
Ellátás:
A reggeli tartalmas. A vacsora választékában vegyesen vannak európai és helyi étkek. Az édesség választék parádés. A minőség inkább 4 csillagos.
2018. január 15.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon