ÚTIKRITIKA.HU / Mauritius


Tropical Attitude 3cs. - vélemények

Mauritius – Tropical Attitude***

Lényeg:
Nagyon szép, tavaly renovált hotel. A szobák tiszták, felújítottak, de csak alapszintű kényelmet nyújtanak. Az ellátás közepes. Nem rossz.
Helyi viszonylatban, ebben a kategóriában korrekt. Több tekintetben majdnem eléri a 4 csillagos szintet. Gyerekzsivaj kirekesztve (csak felnőtt hotel).
Hol?
A sziget keleti partján található a hotel szép természeti környezetben. Nyugis, békés környéken van, mozgalmasságoktól távol (lévén, hogy temető is van a szomszédságában). Azért gyalogtávolságra kínálkoznak kisebb vendéglők.
A legközelebbi település neve: Trou d’Eau Douce (kiejtés: tru do dusz). Központja gyalog 30 percre van. nem egy nagy hely.
Rendre szerveznek a hotelvendégeknek sznorkelezős kirándulást az Ile aux Cerfs-re (ez egy meseszép sziget).
A hotelnek van néhány saját taxija, amikkel elfogadható áron elmehetünk akár egész napra szigetet felfedezni. Ha bérautóval nem akarjuk bevállalni a baloldali vezetést, akkor ez a taxis megoldás jó lehet.
A repülőtéri transzfer egy órás (részben a part mentén, részben a szigetbelsőn).
Strand:
Meseszép ott a tenger. Viszont a hotel strandszakaszán parti fövenyén és a vízben lévő láva eredetű kövek miatt fürdőszandálra van szükség. Elég napozóágy van a strandon.
Adnak strandtörölközőt.
3 perc gyalogtávolságra van egy földnyelv, ahol kellemesebb a fürdés a lassan mélyülő vízben.
Milyen?
Nem túl terebélyes hotel. Szép, de nem igazán nagy a kertje. Pálmafák árnyékában pihenhetünk. A medence is szép a pálmafák ölelésében.
Szobák:
A szobák tágasak. Minden szobának csodás tengeri kilátása van. Jól jön a szúnyogháló. A fürdőszoba részben szabadtéri. Külön van a vécé (az hála égnek, és a köz javára nem szabadtéri). Kicsi a szekrény. Az ágyak kényelmesek.
Szuper kiülni a szobánk teraszára és csodálni a tengeri panorámát.
Szolgáltatások:
Barátságos, előzékeny a személyzet.
Minden második este van valami zenés szórakozás.
Ellátás:
Van, hogy svédasztalos, van, hogy menüsoros. A választékban vannak helyi specialitások is. Mindig van hal.
2018. február 21.

« visszaRepülőjegyek Mauritiusra Repülőjegyek Mauritiusra
Olcsó repülőjegyek Mauritiusra a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS