ÚTIKRITIKA.HU / Mauritius


Veranda Palmar Beach Hotel****

Veranda Palmar Beach Hotel ****

A szállodáról

A visszajelzések hatalmas többsége pozitív. Viszonylag kicsi, családias hotel szép és gondozott kerttel. Egyszerű hotel, inkább egy erős 3 csillagos szintet érdemes elképzelni.

Hol?

A szálloda kissé szorosan beékelődve fekszik egy 5 csillagos hotel és egy közpark között. A közparkot is benépesítik hétvégéken helyi, piknikező családok. A legközelebbi település egy falu, pár perc gyalogtávolságra. A repülőtér és a hotel közötti közlekedés kb. egy óra.

Tengerpart

A hotel közvetlenül a tengerparton fekszik. A strand szép és tiszta, a tengervíz szuper átlátszó. Lehet vízi sportokat űzni. Mind a fürdés, mind a vízi sport csak a dagálykor lehetséges. A sznorkelezés felszerelése része az all inclusive-nak. A strandon vannak napozóágyak, napernyők (nem mindig kellő számban). Ingyenesen adnak strandtörölközőt. A parttal párhuzamosan megy egy tengeráramlat, ami néha túl nagy erővel.

Milyen?

A 77 szobájával nem túl kicsi, de nem is túl nagy szálloda. Van egy kis medence, amelynek a partján este élőzene, valami kis műsor zajlik. Hétvégeken a hotelt egynapos nappali vendégként használják helyi családok. Népszerű hotel, egész évben telített. A vendégek némi többsége nyugat-európai.

Szobák

  • A szobák takarítása rendben megy. Az ágyak kényelmesek. A fürdőszobák tágasak.
  • A szobákban előfordulnak gekkók (kis gyíkok), de ezek ártalmatlanok, ráadásul jópofán néznek ki.
  • A szobákban van széf.

Szolgáltatások

  • A személyzet barátságos, igyekvő.
  • A wifi a fogadótérben és a medencénél működik, a szobákban nem.

Ellátás

Jó az all-inclusive ellátás. Príma a reggeli sok gyümölccsel és finom kenyérrel. Az étkezőhely higiénikus, tiszta.

2015. szeptember 16.


FOTÓK

« visszaRepülőjegyek Mauritiusra Repülőjegyek Mauritiusra
Olcsó repülőjegyek Mauritiusra a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS