ÚTIKRITIKA.HU / Seychelle-szigetek


hirdetes


útikritikák


The H Resort Beau Vallon Beach*****

Seychelle-szigetek – The H Resort Beau Vallon Beach*****


Lényeg:

Szép, modern hotel. Csinosak, színvonalasan berendezettek, tiszták a szobák. Az ellátás szuper. Jó referencia, hogy vannak igényes törzsvendégeik. Kifejezetten jó hotel azok számára, akik nyugalomra, kikapcsolódásra vágynak. Az alább említett gyengeségek nem jelentősek.

Hol?

Van a hotel előtt egy megállója a távolsági busznak. A repülőtérhez és a fővároshoz, Victoriához viszonylag gyorsan el lehet jutni. (A buszon gyakran tömegnyomor van.)
Szép hegyes a szárazföldi háttér.
Beau Vallon település gyalog 5 percre van. A sziget viszonylatában ez egy mozgalmas hely.

Tengerpart:

Jóllehet a hotel előtti strand nem privát, a hotel gondoskodik arról, hogy a föveny tiszta legyen (sziszifuszi munka). Amúgy ezen a strandszakaszon nincs nagy tömeg, és biztonságos. A víz lassan mélyülő. Vannak árnyékot nyújtó növényzetek.
Azért az igazsághoz hozzátartozik, hogy e főszigeten (Mahe a neve) vannak jócskán ennél szebb strandok. A hotel előtti strandnál a víz nem olyan látványosan átlátszó és a sznorkelezési terep sem megfelelő. Azért ez a strand is szép! Sőt, a hullámtörőnek köszönhetően a hotel strandján kellemes a fürdőzés azoknak, akiket zavar a hullámzás.

Milyen?

Nagyon nyugalmas a légkör. A terebélyes komplexum jól karban van tartva, ízléses a berendezés. A kert, a fogadótér, az étterem is jól néz ki. Csinos a medence is.

Szobák:

A legolcsóbb (standard) szobák is kellően tágasak.
A takarítás alapvetően rendben van, bár a takarítónők néha feledékenyek.
Az ágyak kényelmesek, az ágynemű jó minőségű.

Szolgáltatások:

A személyzet egy része (a helyi születésűek) kissé szórakozott. Amúgy igyekvőek, kedvesek, csak hát többnyire lomhán dolgoznak. A nem helyi munkaerő profibb.
Esténként kellemes élő zene.
Wifi a hotel területén mindenhol működik, még a strandon is.


Ellátás:

A félpanziós ellátás tartalmas, változatos. Nagyon jó a reggeli (hatalmas választék). Szuper, hogy fél 12-ig lehet reggelizni! Több a la carte éttermük is van. (A tengerparti Éden étterem kifejezetten romantikus.) Valamennyi jó minőségű.

2017. április 27.


« visszaRepülőjegyek Seychelle-re Repülőjegyek Seychelle-re
Olcsó repülőjegyek a Seychelle-szigetekre a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes