ÚTIKRITIKA.HU / Seychelle-szigetek


hirdetes


útikritikák


Le Duc de Praslin - vélemények

Le Duc - jó a kert, a pool, tetszett a reggeli és vacsora, a szoba nem annyira - de legyen ez mellékes, mert nem dekkoltunk ott. Összességében egy nagy pénzlehúzás szerintem.. Szobában kávékapszuláért fizetni kellett, vacsoránál a vízért szintén, takarítás nem volt valami alapos. Strand ok.

mi 9 szálláson voltunk, több mint egy hónapig, és csak itt kellett fizetni a kapszuláért. Nem az összeg volt nagy, hanem nevetségesnek találom, 650€/éjszaka mellett.
Plusz a hotelnek 2 része van, egy újabb, és ahol a villák vannak, az a régebbi. Mi az utóbbiban voltunk, ami nem volt nagy eresztés, de valaki az újról azt mondta, hogy dohos volt a szobájuk pl. Nem tudom ezt kommentelni, mert az kid-free rész, mi meg gyerekkel voltunk.
A kempinski pl nekünk sokkal jobban bejött Mahén, árban hasonló. Sem kapszuláért, sem vízért nem kértek pénzt.

------------------

Mi is a LeDuc-ban voltunk decemberben. Mi maximálisan elégedettek voltunk, gyönyörű a szállás, a környezet, és nagyon kedves a személyzet, az ételek is változatosak, tényleg minden van. Minden nap takarítottak, törölköző csere volt, szerintem abszolút nincs ezzel probléma.
Mahén is töltöttünk néhány napot, és a kávé kapszula, illetve vacsoránál az ital fogyasztás ott is plusz költség volt, ez nagyjából mindegyik félpanziós szállásnál így működik.
Plusz egy érv a LeDuc mellett, hogy a part is nagyon közel van. 😊

--------------

Mi decemberben voltunk a le ducban,az új óceán szobában. Álomszép a szoba,a kert is,és szuper helyen van. Nekünk ott viszont az étterem,és az étel nem jött be. Ültetés van,nem ülhetsz oda ahova szeretnél. A vacsora sem nagy választék,és azt is úgy szedik neked. Mi 3 szállodában voltunk,ez az egy amit nem választanánk újra.

« visszaRepülőjegyek Seychelle-re Repülőjegyek Seychelle-re
Olcsó repülőjegyek a Seychelle-szigetekre a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes