ÚTIKRITIKA.HU / Seychelle-szigetek


hirdetes


útikritikák


Coral Strand 4cs- vélemény

Seychelle-szigetek – Mahe – Coral Strand Smart Choice Hotel****

Lényeg:

A szobák egymástól eltérő állapotban vannak, de többnyire tágasak, gondozottak, tiszták, praktikusan berendezettek. Az ellátás elfogadható. A sziget viszonylatában a 4 csillagos kategóriában jónak mondható a hotel.

Hol?

Szép a hely, jó az elhelyezkedés. Jól lehet kiszellőztetni az agyunkat. Pár percre található egy parti sétány éttermekkel, bárokkal. Érdemes (mert érdekes) meglátogatni egy-két olyan bárt, ahol helyiek is szórakoznak. Praktikus, hogy a közelben van néhány szolgáltatás (2 szupermarket, egy pénzváltó automata, gyógyszertér, autókölcsönző)
A főváros, busszal kb. 30 perc. A repülőtéri transzfer kb. 20 perc.

Strand:

Közvetlen közelben a finom homokos strand a Mahe sziget legnagyobb öblében (Beau vallon). A strand nem túlzottan zsúfolt, de nem is gyéren frekventált. Még az apály idején is elfogadható szélességű marad a part.
A napozóágyak zörgősek. Kora délutántól már árnyék vetődik a partszakaszra (a hegy miatt).
Sok vízi sportos lehetőség kínálkozik.

Milyen?

A hotel némileg nagyüzemi jellegű, nincs különösebb karaktere. Helyi viszonylatban egy kb. 200 szobás hotel nagynak számít. Ráférne egy renoválás.
A medencénél a napozóágyak kényelmesek, betétesek. A medence körüli terepet gondozhatnák alaposabban is.

Szobák:

Vannak felújításra szoruló állapotban lévő szobák is. A fürdőszobák célszerűen kialakítottak, szuper a zuhanyozó. A hegy, avagy a szárazföld belseje felé néző szobák kevésbé számítanak jónak (nem annyira romantikus a panoráma).

Szolgáltatások:

A személyzet előzékeny, szívélyes.

Minden este élőzene a medence partján.

Ellátás:

A reggeli viszonylag jó, a vacsora választéka kissé egysíkú, ismétlődő. A takarékosak félpanzióra fizetnek be, mert a hotelen kívüli éttermek elég drágák.

2017. július 17.

« visszaRepülőjegyek Seychelle-re Repülőjegyek Seychelle-re
Olcsó repülőjegyek a Seychelle-szigetekre a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes