ÚTIKRITIKA.HU / Hammamet


hirdetes


útikritikák


Delfino Beach Resort 4cs. - vélemény

Tunézia – Hammamet – Delfino Beach Resort****

Lényeg:

Nagyon szép, gondozott, tiszta létesítmény. A szobák tágasak, praktikus beosztásúak. Jó az ellátás. Gyermekbarát hotel. Tunéziai viszonylatban s ebben a kategóriában jó az ár-érték arány. Jó szívvel ajánlható, különösen az aktív nyaralásra vágyóknak.


Strand:

Hammamat térségében itt a legszebb a tengerpart. Finom homokos a hotel privátstrandja. A tengerben van egy fürdőövezet, amit csak a hotelvendégek használhatnak. Kellemes a strandbár.
A strand biztonságos az életmentők és biztonsági emberek jelenléte révén. A nem hotelvendégeket szépen visszaterelik a közstrandra.


Milyen?

A kert szépen gondozott. A 3 medence jól gondozott. A medencék kicsik és sekélyek. Jó, hogy van egy nyugis, csendes medence (relax pool).
A hotelt 2017-ben vette át tunéziai menedzsment, és még most érlelődik a szervezettség, azaz kisebb dolgokban még csikorog a gépezet, plusz takarékoskodnak sok mindenben, kicsit a minőség rovására.


Szobák:

A szobák tiszták, jól felszereltek. A szobák részben felújítottak. A fürdőszobák már modernek, de a hálórész bútorzata még régies.


Szolgáltatások:

Nagyon segítőkész, kellemes a személyzet. Az animátorok gyakran kérik a vendégeket, hogy írjanak róluk jókat a Tripadvisorra.
Jók az esti szórakoztató programok.


Ellátás:

A választék hatalmas. Az étkeztetés légköre hangulatos, lezser. Minden este más nemzeti vagy regionális konyha alapján tematizált a választék (pl. olasz, spanyol, tunéziai).

2017. augusztus 15.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon