hirdetes


útikritikák


Champlung Sari Ubud 4cs. - vélemények

Bali - Ubud - Champlung Sari Ubud****


Lényeg:

Európai szemmel inkább egy erősebb 3 csillagos színvonalra érdemes számítani. A tisztaság többé-kevésbé rendben van. A szobák nincsenek felújított állapotban.
Jellemző, gyakori, hogy a hotel csoportokat fogad.
Az ár-érték arány elfogadható.

Hol?

Ubud felfedezése szempontjából praktikus az elhelyezkedése. Idilli a környezet. Közvetlen közelben vannak kisebb boltok, éttermek. A központba vezető út (odafelé) meredek felfelé.

Milyen?

Hangulatos, buddhista templomra hajazó építészetű, régi, nyugalmas hotel, de szép kertjében (a Monkey Forest szomszédsága miatt) nem mindig szelíden viselkedő majmok lézengenek, néha és egyes vendégek számára kissé idegesítően. Az amúgy elég jó medencék mellett is körülményes a pihenés a majmok túltengése, pofátlanságai, sőt merő kíváncsiságból és falánkságból eredő lopkodási mániái miatt. Egy előny van, mégpedig, hogy akár ki is lehet hagyni a Monkey Forest meglátogatását, hiszen van a vendégnek majma a szobája balkonján is…A személyzet néha próbálja (kevés sikerrel) a majmokat kiűzni a hotel területéről. Vannak vendégek, akik kifejezetten viccesnek, egzotikusnak találják a majmok ilyesfajta intenzív jelenlétét, és hangsúlyozzák, hogy a majmok nem vadak.
A vendégeket fel kell készíteni erre a nem vészes jellegzetességre.

Szobák:

Tágasak, tiszták. A szobák között vannak minőségi, állapotbeli különbségek, még azonos árkategórián belül is. A fürdőszobák kissé leharcoltak. Az ágyak régiesek, de viszonylag kényelmesek.
Vannak kis számban egész jó állapotú, feltehetően felújított szobák is.
A hangszigetelés közepes, a páradús klíma miatt jellemző a dohszag. A szobákban előfordulhatnak csótányok.
A szobákban nincs széf, csak a recepción lévők vehetők igénybe.

Szolgáltatások:

A személyzet barátságos, jópofa. A wifi többnyire problémamentes, csak a fogadótérben működik. Lehet helyben robogót bérelni.

Ellátás:

A büféreggeli tartalmas, változatos.

2019. április 12.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Balira Repülőjegyek Balira
Olcsó repülőjegyek Balira a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes