hirdetes


útikritikák


Tjampuhan***

Lényeg | Hol? | Milyen? | Szobák | Szolgáltatások | Ellátás

Lényeg:

Ez végre egy jó 3 csillagos hotel. Élmény ebben az édeni hotelben lakni. A tágas szobákból a trópusi erdős környezet látványa elképesztően egzotikus.

Hol?

Jó, hogy kellő de nem túl nagy távolságra van Ubudtól. Gyalog 15 perc alatt Ubudban vagyunk. A kényelmesek igénybe vehetik a hotel ingyenes ingajárati buszát.
Szép, csendes, dzsungeles természeti környezet, igazi kontraszt Ubud központjának zajosságához képest. Meseszép teraszos rizsföldek és egy idilli templom gyalogtávolságra.
A taxisokkal keményen alkudozni kell, mert különben kihasználják tájékozatlanságunkat.

Milyen?

Folyó menti, régi szálloda. Építészetileg is gyönyörű a hotel (pl. a barlangszerű spa részleg). Nagyon szép a vadromantikus kert. A domborzati viszonyok miatt a hotel hatalmas, sok teraszos területén belül sokat kell lépcsőzni.
Két medencéjük is van. Sajnos a vizük hideg.

Szobák:

A szobák jól felszereltek. A némileg sötét szobákban némileg érződik a dohszag, fülledtség. A dzsungeles környezetben ez érthető.
A szobák teraszosak.

Szolgáltatások:

A spa részleg fizetős.

Ellátás:

Jó a büféreggeli, amit csodás környezetben költhetünk el. Még meleg, ázsiai étkek is vannak reggelire. A vacsorát viszont nem érdemes ott enni, mert a minőséghez képest drága és kicsik az adagok.

2017. július 31.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon


Repülőjegyek Balira Repülőjegyek Balira
Olcsó repülőjegyek Balira a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes