ÚTIKRITIKA.HU / Bulgária


hirdetes


útikritikák


Napospart - Yavor Palace****

Napospart – Yavor Palace****

Lényeg:

Nagyon gyenge 3*-os hotel, Napospart központjában. A visszajelzések kétharmada azért pozitív. A szobák tágasak. Csakis bulizósoknak érdemes ezt a hotel választani. Nyugalomrqa vágyóknak nem való.

Hol?

Bulizósoknak nagyon jó helyen, Napospart központjában, 2 perc a központi sétány, part 5 perc. A közelben vannak vásárlási lehetőségek.

Tengerpart:
A sétány át lehet lejutni, 5 perc. Széles homokos, rendezett. 10 leva/ ágy illetve ernyő. Számos sporteszköz használható.

Milyen?
A 3*-os is alig üti meg, koszos, lepukkant hotel egy normál medencével. A medence vize még augusztusban sem melegedik fel kellemes hőfokra. Szóval hideg. A kert kellemes.

Szobák:

Nagyon egyszerű, kopottas. Néhol már új TV-k vannak, folyamatosan cserélik le a régieket. A fürdő nagyon lepukkant, nincs rakodóterület sem. Törölközőt nem cseréltek, takarítás sem volt a 2 nap alatt…. Amúgy jellemzően a szobák tiszták.

Néhány szobában csótányok mutatkoztak.

Szolgáltatások:

A medencénél pár napozóágy, amiket reggel lefoglalnak. Kicsit bár limitált kínálattal.

Ellátás:

All inclusive: borzasztó. Szocreál étterem, önkiszolgáló jelleggel. Az evőeszközök sincsenek felpakolva az asztalra. Kb. 3 fogás, amiből lehet választani, egyedül a saláták elfogadhatóak. A csirke nincs kellően átsütve. Volt, hogy a reggelinél alig maradt kenyér. Kicsit választék és felmelegített ételek. A higiéniai állapotok viszont rendben vannak.

2016. június

« vissza