ÚTIKRITIKA.HU / Durrës


hirdetes


útikritikák


Palace 5cs. - vélemények

Albánia - Durres - Palace*****

Lényeg:

Jól néz ki a hotel, csupán pár éves . A tisztaság rendben van. A szobák tágasak, jól felszereltek. Helyi viszonylatban jó az ellátás.
Nemzetközi mértékkel mérve azért az 5 csillag az kicsit túlzás, de a 4 csillagos színvonalat megüti. Durres legjobb és legcsinosabb hotelje.

Hol?

Közvetlen tengerparti az elhelyezkedés. Durres óvárosa kb. 4 kilométerre van a hoteltől. Gyalog nem ajánlatos megtenni ezt a távolságot, mert útközben több helyen szemét, elhanyagoltság hangolja le a turistát.

A hotelhez közeli Troy étterem megérdemel egy próbát.

A hoteltől balra állnak taxisok, akik viszont nem használnak taxiórát. Kénytelen az ember alkudozni. Durres központjába a nem pofátlan viteldíj kb. 4 euró. Ha Tiranába akarjuk vitettni magunkat, akkor 20 euró lehet a közel korrekt ár.

Strand:

Többé-kevésbé privátnak mondható a strand. A hotelvendégek ingyen használhatják a napozóágyakat, amik eléggé lestrapáltak. A vízbe menetel kicsikét körülményes.

Miként Durres más strandjainál, az itteninél is lenne még mit javítani a színvonalon, a gondozottságon. Vannak arra utaló jelek, hogy a hotelmenedzsment tudatában van a strandminőség javítása fontosságának. De hát, nem errefelé vannak Albánia legjobb strandjai.

A hotel előtti strandtól balra, 300-400 méterrel odébb valamivel jobb a strand és szebb a tengervíz.

Milyen?

Jó nagy a medence.

Szobák:

Kulturált a fürdőszoba. Az ágynemű jó minőségű.

Szolgáltatások:

A személyzet szívélyes, profi, de a panaszkezelésben nem elég kulturált.
A spa rész nem rossz, de nem fenomenális. Az ingyenes wifi jól működik, esetleg a magasabb emeleteken lehet gyengébb a jelerő.

Az edzőterem jól felszerelt.

Ellátás:

Tartalmas a reggeli. Kellemes a reggelizés a tetőtéren a kilátással.
Jó a vacsora a hotel éttermében. Az étkek jól vannak prezentálva. Néhány étel azonban főzési melléfogás. Erős az olasz hatás.
Jó a hotelben a kávé!

2019. július 10.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon