ÚTIKRITIKA.HU / Albánia


hirdetes


útikritikák


Villa Rahmi&Veli Dervishaj - vélemények

Vlore - Villa Rahmi&Dervishaj

Lényeg:

Laza légkörű, helyi viszonylatban jónak tekinthető hotel. A szobák nagyok, tágasak, elfogadható, felújított álllapotban vannak. Egyszerű, de jó és elfogadható áru az ellátás. Olyanoknak érdemes ezt a szálláshelyet választani, akik nem finnyáskodóak és főleg a strandolásra akarnak koncentrálni. Az ár-érték arány albán viszonylatban jó.

Hol?

Csodás a hotel elhelyezkedése. Szép a tengeri kilátás. Közút mentén van a hotel, mint a legtöbb tengerparto albán szálloda. Ajánlatos vinni füldugót. Az ablakredőny is segít valamicskét a hangszigetelésben.

A hoteltől 3 percre van egy príma tengerparti vendéglő.

Strand:

Nagyon jó, hogy privátstrandja van (galog egy perc), még ha kavicsos is. Jól néz ki, tiszta, bár elég kicsi, egy kis öbölben elhelyezkedve. Szép átlátszó a tenger. A környéken vannak még kicsi, aranyos strandok, de hotel privátsrandja a legszebb. A nyári főszezonon kívül alig vannak emberek a strandon (persze mert a tengervíz is hideg már). 

Milyen?

Egyszerű, kicsi (mindössze 26 szobás), panzió jellegű szálláshely, semmi luxus, viszont tiszta, hangulatos, rokonszenves. 

Szobák:

A fürdőszobák nagyon egyszerűek.

Szolgáltatások:

KIfejezetten szívélyes, gyermekbarát a tulaj. Szerencsére jól működik a wifi.

A készpénzes fizetést forszírozzák.

Ellátás:

A reggeli kifejezetten jó, kár, hogy lassú a kiszolgálás.. Kitűnő a szakács. Szuperek az ottai halászok által frissen kifogott halakból készült grillezett ételeket enni.  Kellemes a strandbár.

2019. február 15.

« vissza