ÚTIKRITIKA.HU / Malajzia


hirdetes


útikritikák


Mutiara Taman Negara Resort 3cs. - Taman Negara - vélemények

Malajzia - Taman Negara - Hotel Mutiara Taman Negara Resort***

Lényeg:

Igazi dzsungel érzet veszélyek nélkül. A kunyhószerű fabungalók megfelelőek, tágasak, szerény felszereltséggel. A finnyásságot ajánlatos az itt tartózkodás idejére szüneteltetni, különben nem élvezhető kellőképpen a természetbeli kaland.

Hol?

Tényleg a dzsungel közepén van, eltekintve attól, hogy a szemben lévő folyóparton láthatók más (olcsóbb) szálláshelyek. A resort a Tamara Negara nemzeti park szélén terül el. A környéken ennél csak kevésbé komfortos szálláshelyek találhatók.

A dzsungelben nem fenyegetnek minket veszélyes vadállatok. Szóval: semmi para! Szúnyogriasztó szerekkel jól fel kell fegyverkeznünk.

A szálláshelyhez eljutás hosszas, strapás, de megéri.

Milyen?

Ráférne a resortra némi renoválás, de elfogadható így is az állapota. Nagy a resort területe, olyannyira, hogy vannak bungalók, amelyek 15-20 perc gyalogtávolságra vannak az étteremtől. Kiépített utakon járunk a resort területén belül.

A resort területén szabadon élnek majmok, varánuszok (közepes testű gyíkok). Egyikük sem jut be a bungalókba, a szabadtéren pedig, ezek is teljesen veszélytelenek.

Sajnos medence nincsen.

Bungalók:

Jól néznek ki, illenek a dzsungeles környezetbe. A legszükségesebb felszereltség adott. Gyenge a belső világítás és a levegő kissé dohos. A klímaberendezés elég zajos. Békéljünk meg azzal, hogy a trópusi természet kellős közepén a bungalókba belátogatnak hangyák, bogarak, pici gyíkok. Legalább egyik sem veszélyes (reggeli, menüsoros ebéd, büfévacsora) az emberre. A bungaló falain kis rések vannak, azaz nem olyanok, hogy ki lehetne a rovarvilágot rekeszteni.

A tisztaság nem tökéletes, tűrhető. Zuhanyozásnál maximum langyos vízhez jutunk, igazán meleghez aligha, de a trópusi klímában ez nem is annyira probléma.

Szolgáltatások:

A személyzet nagyon barátságos, segítőkész.
Wifi csak akadozva működik.


Ellátás:

Jó az ellátás, főleg a reggeli, de a büfévacsora is príma.


2018. július 14.

« visszaRepülőjegyek Kuala Lumpurba Repülőjegyek Kuala Lumpurba
Olcsó repülőjegyek Kuala Lumpurba a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes