ÚTIKRITIKA.HU / Costa del Silencio


hirdetes

útikritikák


Costa del Silencio

Costa del Silencio | Fotóegyveleg

R. Gyuri fotója

Costa del Silencio

Costa del Silencio város az évek alatt egybeépült Las Galletas falucskával, ahol többnyire helyi lakosok élnek, és nagyon jó helyi ételeket kóstolhatunk az éttermekben. Las Galletasban minden hónapban utcabál van.

"A búvárbázis nagyon rendezett, a felszerelés jó állapotban volt. Nem tudtam mire számíthatok a tenerifei búvárkodás során, de kellemesen csalódtam, és élveztem a merülést, még ha ez egy kicsit hideg is volt a vége felé. A sziklák körül különöse gazdag az élővilág. Csendes nyugodt helyre akartunk menni, ezért nem a divatos Playa de Las Americas-t választottuk, hanem Costa Del Silencio-t." (Kálmánék)

R. Gyuri fotója

Vélemények

,, A turisták által istenített déli részen kerestünk szállást, s találtunk is Costa del Silencióban. Ez Tenerife csücske, eszelős szél fúj éjjel és nappal, valószínűleg azért, mert nincs, ami felfogja az óceán felől érkező légáramlatot az embereken kívül. A település szomszédai Las Americas és Los Christianos, ahol gyönyörű strandokon múlatják az időt főleg az orosz, belga, francia, angol és német turisták. (szusi, 2021)

Fotóegyveleg

R. Gyuri fotói

Vissza az elejére


Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon