ÚTIKRITIKA.HU / Playa Paraiso


hirdetes

útikritikák


Playa Paraiso

Playa Paraiso |Odajutás| Fotóegyveleg

j. g. fotója

Playa Paraiso

Ejtsd: plájá páráizo. Kb. 17 km-re Las Americastól északra terül el. Banánültetvényekkel övezett hangulatos település. Bizarr, de mégis impozáns sziklákkal tarkított öblöket lehet felfedezni, ahonnan csodálatos kilátásban lehet részünk.

"A szállásunk idén Playa Paraisoban volt. Tetszett ez a nyugis nyaralóhely." (Vivi & Kristóf)

Playa Paraiso Tenerife-n egy gyönyörű strand, amelynek számos előnye és néhány hátránya is van. Néhány előnye a következők:

Gyönyörű környezet: A Playa Paraiso kristálytiszta vizű strandja gyönyörű látványt nyújt, és egy nagyszerű hely, hogy élvezze a napsütést és a tengerparti életet.

Számos szolgáltatás: A strand közelében számos szolgáltatás áll rendelkezésre, többek között éttermek, kávézók, szupermarketek és parkolási lehetőségek.

Nyugodt légkör: A Playa Paraiso viszonylag kisebb strand, így a látogatók élvezhetik a nyugodt légkört és a kevésbé zsúfolt környezetet.

Azonban vannak néhány hátrányai is a Playa Paraiso-nak:

Zajos környék: A strand közelében számos szálloda és turisztikai létesítmény található, így a látogatók talán zajos környezetre számíthatnak.

Magas árak: Az éttermek és a szolgáltatások árai magasabbak lehetnek, mint más területeken, így a látogatóknak nagyobb költségekkel kell számolniuk.

Kavicsos strand: A Playa Paraiso nem teljesen homokos strand, és a látogatóknak emiatt kényelmetlenebb lehet az itt való tartózkodás, ha nem rendelkeznek megfelelő cipővel.

Odajutás

Playa Paraiso Tenerife észak-nyugati partján található, és többféle lehetőség is van arra, hogy autóval vagy busszal megközelítsük.

Ha autóval érkezünk, a legjobb módja annak, hogy eljussunk a Playa Paraiso strandhoz, az, ha a TF-1 autópályáról lehajtunk a 81-es kijáratnál, majd az autópályától délre haladunk. A strand közelében számos parkolási lehetőség található, és az autóval érkező látogatók könnyen parkolhatnak és sétálhatnak a strandra.

Ha busszal szeretnénk eljutni a Playa Paraiso strandhoz, az egyik legjobb módja annak, hogy a Titsa járatokat használjuk. A Titsa járatok rendszeresen közlekednek Tenerife különböző részeire, és a Playa Paraiso strand közelében is vannak buszmegállók. A pontos menetrendek és az árak megtalálhatók a Titsa honlapján, és a buszmegállóban kaphatunk további információkat.

Étkezés

Playa Paraiso-ban számos étkezési lehetőség áll rendelkezésre a látogatók számára, amelyek megfelelnek különböző ízléseknek és költségvetéseknek.

A strand közelében több kávézó és étterem található, amelyek egész nap nyitva tartanak. A strand területén találhatók kisebb büfék is, ahol a látogatók frissítő italokat, snackeket és könnyű ételeket vásárolhatnak. Az étkezési lehetőségek között szerepelnek a hagyományos spanyol tapas bárok, pizzériák, haléttermek és steakhouse-ok.

Az éttermek árai változóak lehetnek, és az árak általában magasabbak, mint a sziget belső részein található éttermekben. Azonban az éttermek minősége és a gyönyörű kilátás, amit a Playa Paraiso kínál, élményt nyújtanak a látogatóknak, akik élvezhetik a tengeri ételeket és a mediterrán ízeket a strand közelében.

Ha olcsóbb lehetőségre van szükség, a látogatók a közelben lévő szupermarketekben vásárolhatnak olcsó ételeket, amelyeket a strand területén elfogyaszthatnak. A sziget más részein is találni olcsóbb étkezési lehetőségeket, így ha valaki költségesebb étkezési lehetőségeket keres, érdemes lehet más helyeket is kipróbálni.

Ajánlott hotelek (2023):

4 csillagos : Hotel Riu Buenavista ,

5 csillagos: H10 ATLANTIC SUNSET ,

Kiemelten jó 5 csillagos: Hard Rock Hotel Tenerife ,

Fotóegyveleg

Vissza az elejére


Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon