ÚTIKRITIKA.HU / Puerto de Santiago


hirdetes

útikritikák


Puerto de Santiago

Puerto de Santiago | Fotóegyveleg

Puerto de Santiago

A néhai halászfalu, Puerto de Santiago mára egy köepes méretű turistaközponttá nőtte ki magát. Földrajzilag már jó ideje összenőtt két szomszédjával, Los Gigantes-szel és Playa la Arenával. Puerto Santiagonál van Tenerife délnyugati partszakaszának hatalmas nyaralóövezetének eleje. Bizony ez azt is jelenti, hogy már Puerto de Santiago is tele van apartmanházakkal, szállodákkal, s ez a túlépítettség ront a hely szépségén. Puerto Santiago partjain már túl nagy terület lett lebetonozva, így természetes szépséget kevésbé lehet remélni. De: még így is Puerto de Santiago messze nem annyira zajos, hektikus mint Los Gigantes és Playa la Arena. Itt még lehet nyugisan kikapcsolódni.

Puerto de Santiago-n keresztül vezet egy bevásárlós, bulizós útszakasz, az Avenida Maritima. Itt van rengeteg kocsma, butik, játékterem, s mindez inkább Mallorca bulis útszakaszaira hasonlít. Ha a nyaraló Puerto de Santiago romantikusabb arcát akarja látni, akkor egy szűk kis utcán le kell menni Puerto de Santiago kicsi kikötőjéhez, ami valamicskét megidéz a halászfalus múltból. Kellemes nézegetni a halászbárkákat és távol maradni a ricsajtól.

Szálláshelyek

Ajánlott hotelek (2021):

3 csillagos: Vigilia Park , Checkin Nopal , GF Noelia ,

4 csillagos: Barceló Santiago , Bahia Principe Sunlight San Felipe ,

Strandok

Playa Chica

Fotóegyveleg

Vissza az elejére


Kommentek

úti kritikus, 2018. 01. 15. 12:27
Levente!
Az előző üzenetben lévő bolt az utcasarkon van, pont a postahivatallal szemben, a Bar Central közelében.
Vagy más: Sétálj fel a dombra (Hill) a Vigilia Park nevű bevásárlóközpontba és ott dohányáru téren van több lehetőség is.


úti kritikus, 2018. 01. 15. 08:54
Levente4

A Globales Tamaimo Tropical hotelnél van egy bolt, ahol lehet venni dohányárut is.


Levente, 2018. 01. 13. 19:00
Van a közelében valahol dohánybolt?


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon