ÚTIKRITIKA.HU / Los Cristianos


Los Cristianos

Los Cristianos |Szállás| Fotóegyveleg

Los Cristianos

Ugyan egybeépült Playa de las Americassal, de azért van különbség köztük. Los Christianos régen egy halászfalu volt itt többnyire helyi lakosok élnek. Itt van a Playa de las Vistas az egyik legszebb, sárga homokos strand a szigeten. A város sétáló utcája a déli terület legnagyobb és legforgalmasabb kikötőjébe vezet, ahonnan eljuthatunk komppal a szomszédos szigetekre is.

"Los Cristianosban szálltunk meg, ami jó választás volt. Lehetett búvárkodni és tengeralattjáróval merülni. A Playa de las Vistas strandon a víz nem volt olyan meleg, mint Horvátországban, és a hullámzástól a homok állandóan felkeveredett, de nem volt rossz. Közel voltunk az Aguilas és a Siam Parkhoz is, mindkettőbe elmentünk. Érdemes volt, mert előbbiben nagyon tetszett az egzotikus és ragadozó madár show, utóbbiban pedig, nagyon jó csúszdák vannak. Sok mindent találhatnak itt a szórakozni, kikapcsolódni vágyók. És nagyon változatos az étterem kínálat." (Zsófi & Tibi, 2013)

Szállás

Ajánlott szállások (2022):

3 csillagos: CHECKIN BUNGALOWS ATLANTIDA , HG CRISTIAN SUR , HG TENERIFE SUR ,

4 csillagos: 

Csak felnőtteket fogadó jó 4 csillagos hotelek: Arona Gran Hotel ,

Jó 4 csillagos családbarát hotelek: Arona Gran Hotel , LABRANDA Reveron Plaza ,

-----------------

Nem ajánlottak: Sol Arona Tenerife ,

Étkezés

A helyi éttermekben egy főnek a vacsora ára 8-14 euró között mozog.

Los Critianosban az Eco Eco Cafe - zseniális vega/vegán kaják, egy madridi pasi a tulaj, hétvégén nehéz asztalt kapni.


Strandok

Playa de las Vistas

Két napozóágy és egy napernyő szett napi bérlése: 8 euró. Zuhanyzó és vécé használható ingyen. Télen érdemes 14 óra után jönni, hogy kellően felmelegedjen a tengervíz.

,, Szerintem Tenerife déli részének legjobb strandja, mindig nagyon tiszta, minden infrastruktúra megvan (zuhanyozó, WC, fagylalt- és italos bódék), az óceánba való bemenetel kényelmes, a víz tiszta. Amúgy ez a régió leghosszabb homokos strandja. A homokföveny nem olyan szép fehér, mint a szomszédos Camisón strandon. Itt iskánn szürkés a homok színe. " (aji, 2021)

o.s. fotója

Fotóegyveleg

m.a. fotója

Vissza az elejére


Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon