ÚTIKRITIKA.HU / Playa de la Arena


hirdetes


útikritikák


Allegro Isora 4cs. - vélemények

Tenerife - Playa de la Arena - Allegro Isora****
Lényeg:
A hotel régi, de fokozatosan, részletenként történnek renoválások. felújítások. A szobák, apartmanok szépek, tágasak, részben felújított állapotúak. Egy erős 3 csillagos színvonalat kéretik elképzelni. Középkategóriás minőség. Az ár-érték arányra vonatkozóan Jó referencia, hogy a hotel gyakran teltházas. Családbarát hotel. Nyugalomra vágyó pároknak némileg kockázatos választás.
Hol?
Nyugis a környéke, a nagyüzemi turista-nyaraló településektől távol esik.
7-8 percre vannak ajándékboltok, szupermarketek.
A nemrégiben átadott új autópályának köszönhetően bérautóval, busszal gyorsabban el lehet jutni más helyekre, ha fel akarjuk fedezni a szigetet.
A repülőtéri transzfer (több hotelnél megálló) busszal kb. 60-80 perces, bérelt autóval 30-40 perc.
Strand:
Kb. 500-700 méterre van a csodás öbölben lévő, fekete homokos strand (kb. 7-8 perc). Nem ért tudni, hogy a strandról a hotel felé menet meredek emelkedőn mozgunk.
Milyen?
A hotel gondozott állapotú. A komplexum több, 3-4 emeletes épületből áll. Ezek fogják körbe a pálmafás ás banánfás belső udvart.
Három medencéjük van, amik közül egynek a vize temperált. A medencéket nemrégiben újították fel. A medencék környezete többnyire hangos az animációs programokhoz tartozó zenék miatt. A napozóágyakat rossz szokás szerint már reggel 7-kor lefoglalják a ügyes” vendégek.
Szobák, apartmanok:
A felújítások során a régi bútorokat nem cserélték le. A szobák, apartmanok jól felszereltek (konyhasarok is). A fürdőszobák tágasak, sajnos kevés a lerakodós felület.
A legtöbb apartmannak van tengeri kilátása.
Az utcára néző szobákat érheti némi forgalomi zaj (főutca, buszparkoló).
A takarítás kellően alapos (a fürdőszobák esetén kevésbé). .
Ha széfet akarunk igénybe venni, akkor az napi 3 euróba kerül.
Szolgáltatások:
A személyzet szívélyes, segítőkész.
Ellátás:
A reggeli angolos. A büfévacsora tartalmas. A pultokról ritkán tudunk ideális hőfokú ételt vételezni. A tésztás étkek és a desszertek nagyon finomak. Profi a kiszolgálás, jól szervezett az étkeztetés. Tel ház esetén azért az étteremben előfordulnak sorban állások.
2018. március 27.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon