ÚTIKRITIKA.HU / Alsó-Ausztria


hirdetes


útikritikák


Linsberg Asia Hotel 5cs. - Bad Erlach - vélemény

Ausztria - Alsó Ausztria – Bad Erlach – Linsberg Asia Hotel*****

Lényeg:

Csak felnőtteknek . Új, így persze kiváló állapotú hotel gyerekzsivajtól mentes, csendes pihenésre vágyók számára. A szobák szépek, de a belső építész fantáziálásából adódóan több részlet vonatkozásában nem praktikusak. A keleti motívumokat simán csupasz betonnal keverték, az eredmény kérdőjeles. A fürdőszoba és a franciaágy a szoba közepén vannak. A fürdő nincs a lakótértől elválasztva csak vizuálisan, ez néha kevés. A zuhany és a wc falai üvegből vannak. Minden minőségi, ezt meg kell hagyni. Az időtöltés lényege a medencézés és wellness szolgáltatások igénybevétele. Az ellátás nagyon jó minőségű, a kaja finom.

Hol?

A környék csendes, szép természeti terület és békés falu széle. Bolt nincs gyalogtávolságra. Völgyben fekszik, a látvány azért megéri.
Jelentősebb közeli város Bécsújhely (csupán 9 kilométer).

Milyen?

A modern design keveredik délkelet-ázsiai motívumokkal, dísztárgyakkal. Elsőre kaotikus, de nem sokáig. Az egyetlen zavaró az, hogy minden csak németül van kiírva, ráadásul spóroltak a piktogramokkal is.

Szobák:

A vécézés akusztikai velejáróit kénytelenek vagyunk megosztani hálótársunkkal, és ez például a nagydolgozásunk folyamán gátlásos helyzetet teremthet számunkra.

Szolgáltatások:

A recepción a minket fogadó úriember természetesen magyar. A pincérek egy része is. kedvesek, hatékonyak, nem lehet rájuk panasz. A fürdő külsősöknek is látogatható napijeggyel, ezért a hotelnek saját fürdője is van. Aminek egy welness része nudista, de ez sajna csak szóbeli közlés alapján derült ki. Maga a fürdő nagy és jól tagolt, kellemesen el lehet benne tölteni egy teljes napot akár. vannak kül- és beltéri medencék, szauna, gőzfürdő és sokféle masszázs.

Ellátás:

Mi szem-szájnak ingere.

2017. augusztus 29.

« vissza

Kommentek

Még nem érkezett hozzászólás.


Új hozzászólás beküldése

Név:
E-mail cím:*
Hozzászólás:


* az e-mail címed nem jelenik meg az oldalon