ÚTIKRITIKA.HU / Maldív-szigetek


hirdetes


útikritikák


Siyam World - vélemény

2022. január:

Megosztom tapasztalatunkat ezzel az új szigettel ami mégcsak 3 hónapja nyitott.
Austrian géppel jöttünk Maléba onnan hidroplánnal a szigetre. Jó tanács tegyetek a kézi poggyászba fürdőruhát, sajnos mi úgy jártunk hogy a hidroplánra nem tették fel a bőröndünket. 3 órával később hozták utánunk a következő géppel, addig fürdeni sem tudtunk. Ez kellemetlen negatívum volt. A sziget hatalmas és nagyon szép. Mivel ilyen nagy a sziget folyamatosan mennek kis elektromos buszok hogy ne kelljen sokat sétálni egyik helyről a másikra. 2 percnél többet nem vártunk egyszer sem. Ez pozitívum. A sziget még új, vannak hiányosságok, több személyzet kellene. Egyik vacsoránál 1 órát vártunk sem ételt de még az innivalót sem kaptuk meg, míg a mellettünk levő asztalnál akik később jöttek már ettek, szóltunk szépen azt mondták máris hozzák az italunkat, de nem hozták. Felálltunk elmentünk egy másik étterembe. Ez negatívum volt, de éhesek nem maradtunk. A személyzet egyébként nagyon kedves csak lehetnének többen.
A szobákat naponta 2x takarítják, ez is tökéletes volt, az italok is és az ételek is nagyon finomak.
Sajnos amikor mi lefoglaltuk még nem volt nyitva a sziget nem tudtuk mit várjunk, volt egy illusztrációs kép arról hogy néznek ki a szobák. foglaltunk egy vízi villát medencével csúszda nélkül, aminek van kádja. Időközben ahogy meg épült minden vízi medencéhez tettek csúszdát. Mi nem kértünk, de kaptunk. Ezzel nem is lenne baj, de erről senki nem tájékoztatott előtte. Ahogy arról sem hogy több fele vízi villa van, van ahol nagyobb a medence van ahol kisebb. A mi villánk kisebb volt és kádunk sem volt. Nincs vele baj, de ha tudom előre akkor egy másikat foglaltam volna. Számomra fontos volt a kilátás a szobából nem a hullámtörőket akartam nézni, és nagyon zavartak a korlátok a medence előtt. Sakkozni kellett mire sikerül egy jó képet csinálni. Ez részben a sziget részben az utazási iroda felelőssége is, mert nem azt kaptam amit kértem és erről előre senki nem szólt így nem tudtam mit is kapok majd.
Ettől függetlenül sikerült egy álom nyaralást összehoznunk, ha bárkinek kérdése van a szigettel kapcsolatban, akkor nyugodtan, még itt vagyunk 🙂 (t.k.)

« visszaRepülőjegyek Maldív-ra Repülőjegyek Maldív-ra
Olcsó repülőjegyek a Maldív-szigetekre a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes