ÚTIKRITIKA.HU / Maldív-szigetek


hirdetes


útikritikák


Mövenpick Maldives Resort - vélemények

2 hetet töltöttünk ott, 2 gyerekkel (9 és 12 éves), A harmadik Maldiv utunk volt, eddig azt gondoltuk, a Finolhu verhetetlen, ez most megdőlt 💙. Extra, hogy a sziget egy részen gyönyörű kék lagúna, míg egyébként hatalmas, egészséges reefje (korallszirtes terep) van.

- Étel - ital: All incl ellátásban voltunk, ez itt azt jelentette, hogy az egyébként szuper változatos büfében túl a 2 a’la carte éttermet is tudtuk kvázi korlátlanul használni, ebédre és vacsorára is 1-1 előétel, főétel és desszert volt választható az all incl. keretében.
Csoda minőségű ételek voltak, ettünk homárt, osztrigát, wagyu bélszínt, remek steakeket, fine dining színvonalon. A koktélok, italok szinten csodásak.

Reef: eddig a Baa és Raa atollokat ismertük, itt (Noonu atoll) kevésbé volt erőteljes a korall pusztulás, gyönyörű színes egészséges korallok mellett rengeteg cápa, rája, teknős, stb él a hajó nélkül simán megközelíthető reefen.
- Villák: 2 féle villát próbáltunk (beach és overwater). Minden villa a szigeten saját medencés. A beach villák hatalmasak (190 nm), két külön szoba, nagy terasz, medence, felső napozó. A water villák picit kisebbek (140 nm, egy háló) de elfértünk 4en is. A lagúna belső részére nézők szerintem szebbek. Mindennel felszerelt gyönyörű szoba mind 😊.

- Megközelítés a szokásos, seaplane vagy domestic flight + speedboat.

- A személyzet szuper, kaptunk egy island hostot aki mindenben azonnal segít. Rajta keresztül lehetett vacsora helyet, programokat stb foglalni.

- Programok is a szokásos, az all incl heti egy ingyen kirándulást jelent, illetve mi kaptunk fejenként 90 perc masszázst is, talán ez a hosszú tartózkodás (2 hét) miatt volt, ezt sajnos nem tudom pontosan.
Maximálisan meg voltunk mindennel elégedve, csak ajánlani tudom a resortot. (k.e., 2022)

« visszaRepülőjegyek Maldív-ra Repülőjegyek Maldív-ra
Olcsó repülőjegyek a Maldív-szigetekre a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes