ÚTIKRITIKA.HU / Maldív-szigetek


hirdetes


útikritikák


Dusit Thani Maldives 5cs. - vélemény

Maldív-szigetek – Dusit Thani Maldives*****

Lényeg:

Kiváló hotel szinte minden tekintetben. A villák jól felszereltek, a luxus kényeztetés szintjén. A személyzet szolgálatkészsége lenyűgöző. Az ellátás kitűnő. Maldívi viszonylatban az árak barátságosak. Megfelelő választás lehet mind a családoknak, mind a nyugalomra vágyó pároknak is.

Hol?

A fővárosból hidroplánnal kb. 35 perc alatt érhető el a sziget, ami mindössze 700X300 méter nagyságú. Bármennyire kicsi is a sziget, sok mindent lehet megcsodálni: kókuszpálmák, ősrégi banyan fák, érdekes állatvilág (kicsi gyíkok, fehér mellű csirkék, kakukkok, egy szürke gém, és nagyon sok denevérszerű repülőkutya), valamint tengeri teknőc fészkek.

Strand:

Jól lehet sznorkelezni a sziget mentén lévő korallszirteknél. Sznorkel felszerelést ingyenesen lehet igénybe venni. Lehet látni bébi cápákat, rájákat.
Más maldívi hotelekhez képest talán az egyetlen hátrány, hogy a strandok nagyon keskenyek, vannak partszakaszok, ahol szinte nincs is part. Ettől még persze a víz csodás, de sokan inkább a medencéknél telepednek le, mert ott tágasabb a tér. Amúgy a hotel persze csinálhatna mesterséges homokpadokat, de környezetvédelmi okokból hagyják a természetet parancsolni, és azért ezt rokonszenves hozzáállásnak is tekinthetjük. Ellensúlyozza ezt a tényezőt az, hogy viszont a korallszirtes terep átlagon felül attraktív.

Milyen?

Hangulatos, szép hotel. Csodás a panorámába besimuló (infinity) medence.
A vendégkörben vannak jócskán nászutasok, és sok az ázsiai vendég.

Szobák, villák:

A szobák, villák tisztasága rendben van. Szuper, hogy van Nespresso gép.
Minden villa felszereltségéhez tartozik kerékpár is.

Szolgáltatások:

Nagyon szívélyes, mindig mosolygós a személyzet.

Ellátás:

A thai éttermük parádés.

2017. augusztus 2.

« visszaRepülőjegyek Maldív-ra Repülőjegyek Maldív-ra
Olcsó repülőjegyek a Maldív-szigetekre a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes