ÚTIKRITIKA.HU / Maldív-szigetek


hirdetes


útikritikák


Lily Beach Resort - vélemények

8 napot töltöttünk itt (2022) február első hetében , végig 30-32 fok napsütésben. A sziget kicsi viszont annál tartalmasabb és a maximumot hozta számunkra mind a minőséget, szállást, kaját és a szépségét tekintve. Gyerekeseknek kifejezetten ajánlom.
Imuga, pcr a szokásos - semmi extrát nem kértek, vissza semmit csak imugát.

A fogadtatás aranyos volt és gördülékeny ( délelőtt fél 11- kor már mehettünk a villába! ) és ez a rugalmasság végig jellemző volt. Minden nagyon tiszta, rendezett és maximálisan vendég orientált.
Mi egy ultra all inclusive csomagot ( minden benne volt 3 szabadon választható programmal a hydroplán és a Male-s VIP lounge is) vettünk- nekünk megérte!
Szállás közvetlen partkapcsolatos, tágas- tiszta napi 2x takarítás, room service . Pár lépés és privát partszakaszon snorkelingezhettem ahol cápa, teki, rája lenyűgöző élővilág fogadott.
Kaja fullos! Ebéd, vacsora nagyon komoly- tematikus vacsorák( nekünk a tengeri herkentyűs est tetszett legjobban de mi nagyon szeretjük) a reggeli általánosabb.
450 fős! személyzet mellett nem kellett várni sehol semmire- nagyon jó vendéglátók.
Kids club szuper ( 10 éves lányom nagyon élvezte , mindig volt valami kreatív foglalkozás) aranyosak voltak ott is.
Papucs, cipő felesleges, snorkelinghez adnak mindent. Merülhetsz is ha akarsz valamint kajak, kenu, vitorlás, sup , gym, tenisz, foci, biliárd, ping-pong meg egy csomó más is van.
Esti horgászat, teknős/ delfin /rája túrák vannak ami szerintem mindenképp "kötelező"

« visszaRepülőjegyek Maldív-ra Repülőjegyek Maldív-ra
Olcsó repülőjegyek a Maldív-szigetekre a VistánálSZÁLLÁSFOGLALÁS

hirdetes